Cum va fi VREMEA pe 1 si 2 ianuarie 2015

Cum va fi VREMEA pe 1 si 2 ianuarie 2015

Cum va fi VREMEA pe 1 si 2 ianuarie 2015: Joi, pe 1 ianuarie 2015, vremea va fi deosebit de rece, geroasa in special in prima parte a zilei si noaptea in centrul, sudul si sud-vestul tarii, informeaza Administratia nationala de Meteorologie.

Cum va fi VREMEA pe 1 si 2 ianuarie 2015:  Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in regiunile nordice, centrale si estice, unde indeosebi spre seara si noaptea, local va ninge slab. in Moldova precipitatiile vor fi trecator si sub forma de lapovita si ploaie, ce trecator vor favoriza depuneri de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre -13 si -3 grade, iar cele minime se vor incadra intre -18…-16 grade, izolat in Oltenia, Muntenia si sud-estul Transilvaniei si -1 grad in nordul Moldovei. in zonele joase, indeosebi din sud, pe arii restranse se va semnala ceata cu depunere de chiciura.

Mondo News iti recomanda si: LA POIANA BRASOV STRATUL DE ZAPADA MASOARA PESTE O JUMATATE DE METRU. TOATE PARTIILE SUNT FUNCTIONALE

VREMEA LA BUCURESTI

Vremea va fi deosebit de rece, geroasa in special dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in a doua parte a intervalului, cand vor fi conditii de ninsoare slaba. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de -7 grade, iar cea minima, mai ridicata decat in noaptea precedenta, va fi de -13…-11 grade. Vor fi conditii de ceata, asociata cu chiciura.

CUM VA FI VREMEA VINERI

Desi valorile termice vor creste fata de intervalul precedent, vremea se va mentine rece, iar in Oltenia, Muntenia si Transilvania chiar deosebit de rece, izolat geroasa dimineata si noaptea. in cursul zilei cerul va fi variabil, cu innorari temporare in sud-est si in zonele de munte, unde doar cu totul izolat va fulgui. Seara si noaptea nebulozitatea se va accentua si vor fi precipitatii, sub forma de ninsoare in Maramures si la munte, local in Transilvania, iar in Banat, Crisana si nordul Moldovei, pe arii restranse si lapovita sau ploi ce vor favoriza depuneri de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in zona montana inalta, unde va spulbera zapada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -8…-7 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 4…6 grade in dealurile subcarpatice ale Moldovei si Munteniei, iar cele minime se vor incadra intre -14 si -4 grade, mai scazute in depresiuni pana spre -22 de grade. Mai ales dimineata si noaptea, in zonele joase de relief, local se va semnala ceata cu depunere de chiciura.