Cum va vota PNL in cazul solicitarii DNA referitoare la noul dosar al ELENEI UDREA

DNA a cerut ministrului Justitiei sa solicite Camerei Deputatilor incuviintarea retinerii si arestarii preventive a deputatului ELENA UDREA, intr-un nou dosar in care aceasta este acuzata de LUARE de MITA, TRAFIC de INFLUENTA, SPALARE de BANI, instigare la ABUZ in SERVICIU si FALS in DECLARATII.

In acest sens, prim-vicepresedintele liberal TEODOR ATANASIU a precizat ca parlamentarii PNL vor ramane “consecventi” si vor vota pentru incuviintarea cercetarii deputatului ELENA UDREA.

CITESTE SI: UDREA: SE PARE CA SUNT SIMBOLUL CORUPTIEI PUTERII DE DREAPTA. VOI INCERCA SA MA APAR IN AFARA TARII

“Cu siguranta vom ramane consecventi atitudinii pe care am avut-o in ultimul timp si vom vota pentru incuviintarea cercetarii. De altfel, ati vazut ca indiferent de apartenenta politica a parlamentarilor, Partidul National Liberal a votat pentru”, a declarat, miercuri la postul de radio RFI, liderul liberal.

El crede ca e “putin probabil sa apara accidente la vot. Cred ca deja parlamentarii liberali s-au obisnuit cu atitudinea politica pe care am avut-o si nu cred ca acum mai suntem in postura sa avem aceste accidente”.

Totodata, TEODOR ATANASIU a aratat ca nu l-a surprins ca DNA a cerut din nou incuviintarea Parlamentului pentru retinerea si arestarea preventiva a ELENEI UDREA in alt dosar: “Nu este o surpriza tocmai pentru faptul ca este un alt dosar. Avand in vedere faptul ca cercetarile privind-o pe doamna Udrea au continuat si cu alte dosare si fiind alte fapte noi in alt dosar, este firesc sa faca acest demers”.

Sursa foto: adevarul