Cum vor să o scape de pușcărie Clejanii pe Margherita

Ioniță și Viorica de la Clejani sunt disperați după ce fata lor, Margherita, s-a ales cu un al treilea dosar penal. Aceștia au decis să apele la o soluție extremă pentru ca fiica lor să nu ajungă în spatele gratiilor, scrie playtech.ro.

Margherita de la Clejani, în vârstă de 28 de ani, a atras atenția asupra ei, după ce s-a ales trei dosare penale. Cel mai recent dintre acestea i-a fost deschis Margheritei de la Clejani zilele trecute, în urma unui scandal ce s-a petrecut în București. Tânăra s-a certat cu două angajate ale unei agenții imobiliare. Cele două femei au spus că artista părea „băută sau drogată”.

Margherita de la Clejani are un dosar penal în urma unui accident de mașină pe care l-a făcut recent. Tânăra s-a urcat la volan în timp ce se afla sub influența unor substanțe interzise, printre care și cocaină. Un alt dosar penal îl are pentru chinuirea animalelor, după ce s-a plimbat prin București cu o maimuță pe care o ținea în poziții deloc confortabile.

„Au fost și ei învățați de cineva cum să facă. O să o ducă la un control psihiatric, ca să o scoată cu probleme. Deși presupunem toți că ea chiar are, din moment se apucă să zgârie femei și face scandal peste tot. Este tare greu pentru Viorica și Ioniță, dar ce pot face? Bun, rău, este copilul lor, nu îl vor lăsa să se ducă la pușcărie”, au declarat surse apropiate Clejanilor, pentru playtech.ro.

Sursa foto: facebook