Cum vrea IOAN GHISE sa stranga semnaturi pentru CANDIDATURA la prezidentiale!

In incercarea de a strange semnaturi pentru a putea CANDIDA la prezidentiale, senatorul independent IOAN GHISE a lansat un concurs pe pagina sa de Facebook.

GHISE isi cauta VOLUNTARI, iar pentru cei mai muncitori dintre acestia a lansat o oferta de nerefuzat. Senatorul a lansat pe pagina sa de socializare concursul “Primii cei mai eficace 100 de voluntari”. Astfel, VOLUNTARII care se claseaza intre primii 100 ca numar de semnaturi stranse si valabile din punct de vedere legal pentru sustinerea CANDIDATURII sale la in alegerile PREZIDENTIALE vor avea ocazia sa fie “colaboratori ai presedintelui Romaniei”, potrivit pregatirii si specializarii fiecarui voluntar, mentioneaza acesta.

Citeste si: IOAN GHISE CANDIDEAZA LA PREZIDENTIALE

“CONCURSUL ” PRIMII CEI MAI EFICACE 100 DE VOLUNTARI ” – clasati in functie de numarul de semnaturi stranse pentru sustinerea!!!

CANDIDATULUI independent, IOAN GHISE, la functia de PRESEDINTE al Romaniei. VOLUNTARII care se claseaza intre primii 100, ca numar de semnaturi valabile din punct de vedere legal, stranse si trimise pana la data de 25 august 2014, data postei, sau pana la data de 1 septembrie 2014, la centrul de colectare a listelor cu semnaturile sustinatorilor CANDIDATULUI independent, IOAN GHISE, vor fi selectati ca si COLABORATORI AI PRESEDINTELUI ROMANIEI, potrivit pregatirii de specialitate a fiecarui voluntar, in situatia alegerii senatorului independent, IOAN GHISE, in functia de PRESEDINTE al Romaniei.

Citeste si: IOAN GHISE DEMISIONEAZA DIN PNL

Persoanele care doresc sa stranga semnaturi in localitatea sau judetul in care domiciliaza, sunt rugate sa aiba amabilitatea ca, in scopul de a fi contactate, sa ne trimita un mesaj privat si sa ne comunice datele personale, pe care considera ca le pot face cunoscute (numele, telefon si/sau e-mail), pentru a le posta pe aceasta pagina. Va multumim!”, scrie IOAN GHISE pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: ziuanews.ro