Cum vrea Netflix să profite de pe urma deciziei lui Harry și Meghan Markle

Vestea că prințul Harry și Meghan Markle au decis să se rupă de Casa Regală a Marii Britanii a făcut înconjurul planetei. Acum, Netflix vrea un pic de imagine pe acest subiect, scrie playtech.ro.

Ducii de Sussex au uimit pe toată lumea atunci când au decis să renunțe la titulaturile oferite de Casa Regală a Marii Britanii. Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, au decis să se mute în Canada și să trăiască pe cont propriu. Ruptura se va produce, propriu-zis, în primăvară, când cei doi nu vor mai fi membri ai Casei Regale și nu vor mai putea folosi titlul de „Alteţă Regală”. Multă lume s-a întrebat, imediat după această decizie, din ce vor trăi cei doi. Ei bine, se pare că oportunități există.

Netflix vrea imagine pe seama scandalului din Casa Regală a Marii Britanii

Prințul Harry și soția sa s-au mutat recent în Canada și, cum se întâmplă de obicei în astfel de cazuri, ei continuă să fie în lumina reflectoarelor. Paparazzii îi urmăresc la tot pasul și n-ar fi exclus un proces pe această temă. Cei doi s-au plâns că nu le e respectată intimitatea și că vor ca jurnaliștii să stea departe de viața lor privată.

În tot acest scandal, însă, a intervenit și Netflix. Șeful departamentului de conținut al companiei americane, Ted Sarandos, susține că l-ar încânta ideea să lucreze cu cei doi. Ar fi un model similar cu parteneriatul pe care soții Obama l-au semnat cu gigantul din zona de streaming video.

Întrebat, în cadrul unui eveniment din Los Angeles, dacă ar fi interesat să lucreze cu ducii de Sussex, Sarandos a răspuns imediat:  „Cine n-ar fi interesat? Da, bineînțeles”.  De remarcat că un astfel de parteneriat ar pica numai bine pentru ambele părți. Pe de-o parte, Netflix ar pute profita de acest scandal pentru a veni în față cu un conținut pe care nu-l are nimeni.

De cealaltă parte, și prințul Harry și soția ar putea încasa niște sume uriașe de pe urma acestui parteneriat. În momentul în care nu vor mai fi finanțați de Casa Regală a Marii Britanii, vor avea nevoie de proiecte care să le aducă bani. Iar Netflix dispune de acești bani. Plus că prințul Harry are deja experiență în zona de streaming video, după ce a lucrat cu Oprah Winfrey la un documentar legat de sănătatea mintală, care va fi difuzat de Apple TV+.

Sursa foto: BBC