Cumpără ceasuri de investiție la cele mai bune prețuri!

Inteligent a fost omul care a inventat instrumentul de masurare a timpului si l-a facut asa de frumos, incat sa poata fi purtat asemenea unei bijuterii. Tot timpul avem nevoie sa stim cat este ceasul, sa ne trezim, sa mancam la ore fixe, sa mergem la serviciu, sa ne intoarcem acasa dupa terminarea programului, sa ne luam pastilele la timp, sa isi faca efectul si sa ne luam copiii de la scoala sau de la gradinita.

La o anumita ora pleaca avionul catre destinatia vacantei noastre, vine trenul cu care ne ducem la munca, suntem strigati de catre asistenta, fiindca avem programare la doctor sau se deschide la farmacie sau la magazinul din colt.

Tocmai de aceea este avantajos si intelept sa investim in instrumente de masurare a timpului si te sfatuiesc direct: Cumpara ceasuri de investitie!

Oamenii au incercat multe strategii, sa stranga un ban pentru zile negre. Au cumparat o masina, dar masina mai mult consuma. In masina bagi bani, nu stochezi bani si in final te trezesti cu un fier pe cale sa rugineasca si cu un motor complet depasit de ceea ce s-a inventat intre timp.

O masina isi pierde valoarea putin cate putin in fiecare an. Unii au cumparat terenuri, sperand ca le vor putea vinde cel putin cu acelasi pret cu care le-au cumparat. Entuziasmul oamenilor de a cumpara pamant a trecut la cativa ani dupa revolutie.

Trei sunt sectoarele de investitii care nu dau gres:

  1. Investitiile in ceasuri de colectie si in bijuterii din aur de mai multe carate cu diamante sau alte pietre pretioase. De obicei ceasurile de lux sunt facute din aur sau din argint, au diamante in bratara si acestea nu se demodeaza in timp.
  2. Investitii in apartamente pe care le inchiriaza. Profitul depinde insa de seriozitatea celui care sta in chirie, fiindca exista si posibilitatea ca stricaciunile facute de chiriasul neserios sa fie mai scumpe decat pretul chiriei.
  3. Investitii in asigurari, daca firmele care fac contractele dau dovada de seriozitate maxima.

Ceasuri de colectie in care poti sa investesti, la cele mai bune preturi gasesti pe site-ul Ags-bijuterie.ro.

Ceasul ROGER DUBUIS GOLDEN SQUARE PERPETUAL CALENDAR 28 PIECES WORLDWIDE ROSE GOLD G40 se afla la reducere cu 15%, de aceea sa te grabesti sa il comanzi, cat mai este disponibil, mai ales ca produsele din acest magazin vin insotite de certificatul de garantie si de certificatul de autenticitate.

81 345 de lei nu este un pret mare pentru un ceas de lux, o adevarata capodopera realizata din aur rose de 18 karate.

Sticla lui este de safir, iar limbile din otel albastrit in editie limitata se vad foarte bine pe cadranul perlat. Pana si catarama curelei este din aur rose, iar functiile diverse: Fazele lunii, Data, Ziua, Luna, Calendar perpetuu te conving sa nu scapi din mana acest exemplar cu care te poti mandri peste ani.

BREITLING NAVITIMER 125TH ANNIVERSARY LIMITED EDITION CHRONOGRAPH A26322 este si el un exemplar pretentios pe care oricine si-l doreste la mana sau in colectie. Sticla este tot din safir, iar materialul din care este facut otel de cea mai buna calitate.

Este un ceas cu care poti face baie la mana sau inota fara grija. Pretul se justifica si prin prezenta subcadranului secunde si ore, a bezelului rotativ si mai ales ca este in editie limitata.

DEWITT ACADEMIA MUNDI UNIQUE PIECE SILICIUM ROSE GOLD DIAMONDS are cureaua facuta din piele de crocodil, carcasa si catarama de la curea fiind din aur rose de 18 karate, iar cadranul din siliciu imperial visiniu.

Acest ceas indica precis timpul si zilele saptamanii, este rezistent la apa si exista cateva exemplare pe glob. Pretul de 54.230 de lei este unul foarte avantajos.

In magazinul prezentat exista si un Rollex care are cadranul verde si atrage toate privirile prin forma lui si prin  limbile si indicii luminescenti.

Magazinul de bijuterii si de ceasuri de colectie face parte dintr-o companie de prestigiu care isi desfasoara activitatea in Romania de 11 ani.

In magazinul prestigios prezentat in acest articol gasesti bijuterii de lux pe care si le-ar dori orice femeie: cercei, inele, bratari, lanturi si pandantive.

Cu siguranta ca CERCEI CU SAFIR ROSU SI DIAMANTE_56571 au fost purtati si de puternicele imparatese ale lumii, iar in prezent ii poate avea orice doamna iubitoare de frumos.

Perechea de cercei cantareste peste 9 grame de aur si reprezinta si ea o avere. Este genul de investitie de care te poti bucura, dar si pe care o poti lasa mostenire celor dragi si transforma in bani, in cazul in care treci printr-o perioada nefasta din punct de vedere financiar.

Cu 1200 de lei se poate cumpara un inel din aur alb de 18 karate foarte bine lucrat, cu diamante si rubine. Pretul initial al acestei bijuterii a fost de 2900 de lei, deci se vinde la reducere cu 1700 de lei.

Aceasta este o investitie adevarata, fiindca primul pret indica de fapt adevarata valoare a bijuteriei.

INEL CU DIAMANTE_60960 este una dintre cele mai ieftine bijuterii din magazin si merge sa fie oferit ca inel de logodna, fiindca pare mult mai scump. El cantareste 2,60 de grame, fiind facut din aur de 18 karate si costa 700 de lei.

Sunt preturi foarte bune si la ceasuri si la bijuterii, de aceea iti recomand sa te grabesti sa investesti in ele.

La pretul de 550 de lei sepoate cumpara o bratara grosuta si finut lucrata din aur galben de 14 karate, dar si la categorie lantisoare cu pandantive se gasesc produse ireal de frumoase si foarte valoroase.