Cumpărați de la cel mai bun producător capace de plastic pentru a beneficia de longevitatea produselor!

Producatorul Schoeller Allibert nu este un nume usor de ignorat in domeniul produselor plastice precum cutii, ladite, capace sau paleti de palstic care sunt folositi in pemanenta in industria alimentara si cea a transporturilor. Nici nu ne dam seama cat de importante sunt laditele din plastic pentru uzul cotidian, fie ca sunt folosite in agricultura sau in alte industrii. Datorita calitatii constante si a diversitatii de produse, Schoeller Allibert  s-a consacrat a fi cel mai bun producator capace de plastic, ladite, cutii termice si multe altele de la care se aprovizioneaza producatorii din Europa.

Capacele de la Schoeller Allibert nu se rezuma la clasicele forme ovale care pot fi folosite pentru a acoperi borcane sau alte recipiente mici, insa aceste capace sunt special concepute pentru a fi folosite si in aplicatii mai mari. De exemplu, capacele de paleti de la Schoeller Allibert sunt folosite in farmaciile alimentare sau unde se produc materiale lichide.

Unul dintre avantajele alegerii paletilor din plastic, a cutiilor de paleti sau a containerelor mici din plastic este gama larga de produse din care puteti alege. Producatorul Schoeller Allibert ofera o gama vasta din care clientii pot alege:

Paleti din plastic pentru sarcini grele

Dupa cum sugereaza si numele, paletii grei sunt ideali pentru greutati. Paletii rezistenti sunt proiectati pentru utilizare repetata. Capabili sa reziste la o utilizare frecventa cu sarcini grele, acesti paleti sunt foarte buni, ceea ce ii face potriviti pentru o gama larga de aplicatii.

Paleti din plastic de uz mediu

Paletii cu sarcini medii ofera o solutie economica atunci cand vine vorba de manipularea si transportul de sarcini cu greutate moderata. Acest lucru ii face o alegere populara in randul clientilor nostri, care cauta un palet moderat puternic si de incredere, care sa poata rezista testului timpului.

Paleti igienici din plastic

Paletii igienici din plastic sunt perfecti pentru manipularea si depozitarea produselor alimentare si a produselor farmaceutice. Suprafetele lor netede ii fac usor de curatat, desi sunt neporosi, nu acumuleaza murdarie si alte substante care ar putea duce la contaminarea germenilor si bacteriilor.

Paleti din plastic cu perimetru complet

Paletii din plastic cu perimetru complet sunt minunati pentru fi asezati in rafturi sau pentru piscine. Ei sunt alegerea universala pentru bucle de paleti si sunt perfecti atunci cand este nevoie de rezistenta maxima.

Paleti din plastic neperimetric

Paletii din plastic fara perimetru sunt perfecti pentru utilizarea cu sine de paleti si in cazul in care sunt utilizate sisteme de manipulare mecanica. Ideali pentru uz general.

Europaleti din plastic

Europaletii din plastic au o dimensiune specifica a paletilor euro de 1200mm x 800mm. Acestia sunt alegerea populara in toata Europa si Marea Britanie datorita gamei largi de utilizari si aplicatii. Sunt reutilizabili si sunt conformi cu reglementarile europene complete.

Cutii rigide pentru paleti din plastic

Cutii rigide pentru paleti sunt perfecte pentru utilizare repetata, deoarece sunt atat de robuste si puternice. Ideale pentru toate tipurile de depozitare in vrac, distributie si reciclare a deseurilor, acestea sunt, de asemenea, usor stivuibile. Asta inseamna ca puteti economisi spatiu si reduce costurile de transport. Adesea utilizat in sectorul alimentar datorita capacitatii mari de rafturi, usurintei de curatare si de utilizare cu stivuitoare si sisteme automate de transport.

Cutii de paleti din plastic pliabile

Containerele pliabile se prabusesc atunci cand sunt goale, oferind astfel economii excelente de spatiu si economii la combustibil, in special la transportul dus-intors. Gama de lazi si containere mari pentru paleti pliabile este robusta si ofera o capacitate interna exceptionala.

Containere din plastic cu capac atasat

Adesea utilizate in industria de vanzare cu amanuntul, cutiile cu capac atasat au capace articulate, interconectate, care ofera protectia si securitatea produsului pe tot parcursul lantului de aprovizionare. Recipientele cu capac atasat sunt puternice, durabile si se vor stivui una peste alta cand sunt pline si se cuibaresc cand sunt goale.

Avantajele paletilor din plastic fata de paletii din lemn:

Unele dintre avantajele de top ale paletilor din plastic fata de paletii din lemn pentru sistemele de imbinare includ:

Igiena imbunatatita: paletii din plastic nu absorb bacteriile, substantele chimice, mirosurile sau alti contaminanti asa cum fac paletii din lemn.

Greutate mai mica: paletii din plastic sunt mai usor de ridicat si transportat de lucratori in jurul depozitelor si punctelor de vanzare cu amanuntul.

Constructie robusta: paletii din plastic nu au elemente de fixare. Aceasta inseamna ca nu au aschii iesite care sa poata sfasia si rupe pielea sau unghiile.

Ideal pentru automatizare: Toti acesti factori – in special constructia lor robusta, unibody si dimensiunile consistente – se combina pentru a face paletii din plastic mai prietenosi cu ASRS decat paletii din lemn.

Avantajele paletilor din plastic fata de paletii din lemn nu sunt insa limitate la depozite si magazine cu amanuntul. Greutatea redusa a acestora inseamna un consum mai mic de combustibil atunci cand transportati produse. Chiar si micile economii de combustibil per incarcare se pot adauga la imbunatatiri semnificative ale TCOB-ului general si ale marjelor de profit.

Pentru a maximiza aceste economii, veti avea nevoie de un sistem de colectare a paletelor cu un palet suficient de durabil pentru a trece prin depozit, zona de incarcare si sa fie si igienic si curat. Aveti nevoie de paleti de plastic iGPS. Sistemul de agregare a paletilor din plastic iGPS ofera singura tehnologie care poate indeplini aceste obiective.

Schoeller Allibert este cel mai bun producator de paleti si cutii din plastic pentru aplicatii industriale!