Cumperi o rochie de mireasa, primesti CADOU un miel de Paste

Au intrat pentru rochie de mireasa si au iesit cu mielul in sacosa. Sunt viitoarele mirese care au calcat pragul unui magazin din Sibiu, unde au avut parte de o oferta de nerefuzat: cumpararea rochiei inainte de Paste vine si cu un miel drept bonus.

Ideea i-a venit chiar patroanei magazinului, o femeie de afaceri din Sibiu, care detine un magazin cu tinute pentru nunta, dar si o ferma. Oferta magazinului este pentru tinutele ce depasesc suma de 3.000 de lei, iar pentru cele mai ieftine mielul are o reducere de 10%.

Citeste si: CONTROALE IN TARGURI, PIETE SI MAGAZINE ALIMENTARE, INAINTE DE PASTE

De aceasta inedita oferta s-au aratat incantate toate clientele care au trecut pragul magazinului, fie ca au cumparat sau nu rochii.

“Mielul vine la pachet cu rochia. Mieii vin din marginimea Sibiului unde avem acolo o ferma de animale si am zis sa imbinam utilul cu placutul sa venim in intampinarea clientului in ajun de Paste”, a declarat reprezentatul magazinului, citat de Romania TV.

Pentru rochiile sub 3.000 de lei, se aplica un discount de 10% la orice miel cumparat, iar oferta este valabila si pentru rochiile de ocazie.

Sursa foto: casanuntilor.ro