Cupa Confederatiilor / Brazilia invinge Uruguay si Selecao este in finala

Brazilia si Uruguay s-au intalnit in prima semifinala a Cupei Confederatiilor, nationala auriverde reusind sa se impuna cu scorul de 2-1 si astfel Neymar si compania au reusit sa se califice in ultimul act al competitiei.

Brazilia a reusit sa sa califice in finala Cupei Confederatiilor, pentru a treia oara consecutiv, dupa ce a trecut de Uruguay, cu scorul de 2-1, golurile partidei fiind marcate de Fred (foto, 41) si Paulinho (86), respectiv Cavani (48).

Uruguay a ratat o lovitura de pedeapsa in prima repriza prin Diego Forlan, la scorul de 0-0. Brazilia va juca in finala cu invingatoarea meciului dintre Spania si Italia, cea de-a doua semifinala urmand a avea loc maine seara, de la ora 22.00, in direct pe TVR 1.

Brazilia: Julio Cesar – Dani Alves, Thiago Silva, David Luiz, Marcelo – Luiz Gustavo, Paulinho – Hulk (64 Bernard), Oscar (73 Hernanes), Neymar (89 Dante) – Fred
Selecţioner: Luiz Felipe Scolari

Uruguay: Muslera – M. Pereira – Lugano, Godin, Caceres – A. Gonzalez (83 Gargano), Arevalo Rios, Cr. Rodriguez – Suarez, Cavani, Forlan
Selecţioner: Oscar Tabarez

Sursa foto: facebook.com