Cupa Confederatiilor / Spania n-a avut mila de nevinovatii amatori din Tahiti

Meciul dintre Spania si Tahiti s-a disputat pe celebra arena Maracana din Rio de Janeiro, si aproape toti cei peste 70 de mii de oameni prezenti la meci au fost de partea insularilor, insa acest lucru nu le-a fost de prea mare ajutor lui Vahirua si compania.

Spania s-a dezlantuit dupa primele cinci minute de acalmie, a doua garnitura a campioanei mondiale (n.a. si ce garnitura!), si a inscris de cate ori a putut in poarta nefericitilor tahitieni, scorul final fiind 10-0. Din pacate pentru ei, acestia nu si-au putut indeplini visul, acela de a marca in poarta spaniolilor macar o data.

Spania a marcat, fara a-si tura prea mult motoarele (n.a. la scorul de 8-0, Fernando Torres si-a permis luxul de a rata inclusiv o lovitura de pedeapsa!), de 10 ori in poarta celor din Tahiti, care au reusit sa nu isi bata propriul record negativ, adica acel 0-13 in compania Noii Zeelande. Spania s-a calificat deja in semifinale, iar in ultimul meci din grupe vor intalni Nigeria.

Pentru Furia Roja au marcat in acest meci: Fernando Torres (5, 3, 57 si 79), David Villa (39, 49 si 64), David Silva (31 si 89), Juan Mata (66).

Sursa foto: eurocopa.com