CUPA DAVIS 2015: Adrian Ungur v Bar Tzuf Botzer deschide meciul dintre ROMANIA si ISRAEL

CUPA DAVIS ROMANIA-ISRAEL. ADRIAN UNGUR, numarul 151 in ierarhia de simplu din clasamentul jucatorilor profesionisti (ATP), porneste ca favorit in primul meci de Cupa Davis, de vineri, impotriva israelianului BAR TZUF BOTZER, care este mai tanar cu noua ani si ocupa locul 893 ATP.

CUPA DAVIS ROMANIA-ISRAEL. ADRIAN UNGUR va juca la ora 13.00, impotriva israelianului BAR TZUF BOTZER, in Sala “Transilvania” din Sibiu. Cu o zi inainte de meci, antrenorul nejucator al Romaniei, Andrei Pavel, l-a dat drept favorit pe ADRIAN UNGUR. “Am sperat sa joace Adi (Ungur, n. red.) primul meci, pentru ca e favorit in acest meci. Sper sa intre Marius (Copil, n. red.) cu Dudi Sela la 1-0 pentru noi”, a spus Andrei Pavel.

CUPA DAVIS ROMANIA-ISRAEL. Despre Adrian Ungur si Marius Copil, cei doi jucatori romani care vor evolua vineri, in prima zi de Cupa Davis de la Sibiu, antrenorul da asigurari ca sunt in forma. “Marius a avut un inceput de an bun. (…) Adi Ungur a jucat un sfert de finala (…), are si el meciuri in picioare”, a aratat Andrei Pavel.

CITESTE SI: CUPA DAVIS: FRT a anuntat cat va costa un ABONAMENT la meciul ROMANIA-ISRAEL 

CUPA DAVIS ROMANIA-ISRAEL. Inainte de meci, ADRIAN UNGUR a recunoscut ca nu stie foarte multe despre adversarul lui din primul meci de Cupa Davis de la Sibiu. “Eu prea multe despre adversarul meu nu pot sa va spun, nu il cunosc foarte bine, doar ce am discutat cu Andrei, el l-a vazut acum o saptamana sau doua, in Turcia. Am ințeles ca este un jucator tanar, talentat, cu potențial, dar mai multe nu pot sa va spun despre el, ca nu l-am vazut niciodata”, a spus ADRIAN UNGUR.

CUPA DAVIS ROMANIA-ISRAEL. Nici BAR TZUF BOTZER nu a putut spune foarte multe despre ADRIAN UNGUR, insa a declarat, inainte de meci, ca este bine pregatit si ca “se simte bine ca va juca primul” in confruntarea din Cupa Davis dintre Romania si Israelul. “Ma simt bine ca voi juca primul. Ma voi stradui sa ma pregatesc cat mai bine. (…) Pana acum nu stiu foarte multe despre Adrian Ungur. (…) Nu ma simt presat ca joc primul”, a declarat Bar Bar Tzuf Botzer, joi, in timpul conferinței de presa de dupa tragerea la sorți.

CUPA DAVIS ROMANIA-ISRAEL. ADRIAN UNGUR, 30 de ani, locul 151 in clasamentul ATP, este considerat “racheta” numarul unu a echipei Romaniei de Cupa Davis in intalnirea cu Israelul. Ocupant al locului doi, in ierarhia naționala de simplu, dupa Victor Hanescu, a debutat la Cupa Davis, in 2010, contra Ucrainei. De atunci, Ungur a strans opt intalniri si 13 meciuri. Anul trecut, in partida cu Suedia, de la Bucuresti, ADRIAN UNGUR a adus punctul castigator in ultima zi a competiției.

CITESTE SI: CUPA DAVIS: Organizatorii au anuntat CINE va deschide meciul dintre Romania si Israel 

CUPA DAVIS ROMANIA-ISRAEL. In noul sezon, ADRIAN UNGUR a ajuns pana in sferturile de finala, la simplu, ale challengerului de la Casablanca (Maroc), unde a castigat proba de dublu si a fost la un pas de a accede pe tabloul principal al turneului ATP 250 de la Rio de Janeiro (Brazilia). Adversarul lui ADRIAN UNGUR de vineri, israelianul BAR TZUF BOTZER, 21 de ani, ocupa in prezent poziția 839 in clasamentul ATP. Cea mai buna clasare a sa a fost in 2014, cand a urcat pana pe poziția 583.

CUPA DAVIS ROMANIA-ISRAEL. Anul acesta, BAR TZUF BOTZER a acces de doua ori pe tabloul principal al competițiilor, dar nu a reusit sa treaca mai departe de turul doi. In Cupa Davis, jucatorul israelian a debutat anul trecut, in confruntarea cu Argentina. El a pierdut ambele partide disputate, ultima fiind si decisiva.

Sursa foto: sport.ro