CUPA DAVIS: Intalnirea dintre ROMANIA si SUEDIA va avea loc la Bucuresti

Intalnirea de CUPA DAVIS dintre ROMANIA si SUEDIA, contand pentru turul I al play-off-ului pentru mentinerea in Grupa I a Zonei Euro-africane, va avea loc in perioada 12-14 septembrie, la Arenele BNR din Bucuresti.

Capitanul nejucator ANDREI PAVEL a declarat ca i-a convocat pe cei mai buni jucatori de tenis pe care ii are Romania in acest moment, atat la simplu, ADRIAN UNGUR si MARIUS COPIL, cat si la dublu, HORIA TECAU si FLORIN MERGEA. “Avem o echipa buna, mai buna daca ne luam dupa clasament, inchegata, determinata si speram ca impreuna sa trecem de emotiile acestui baraj al Grupei I. Asteptam cat mai multi fani ai tenisului si ai jucatorilor nostri sa vina sa ne sustina in intalnirea cu Suedia pentru ca stiu cat de important este sa simti incurajarea propriului public”, a spus Pavel, potrivit Mediafax.

Citeste si: VICTOR HANESCU S-A RETRAS DIN ECHIPA NATIONALA

Presedintele Federatiei Romane de Tenis, GEORGE COSAC, s-a declarat increzator inaintea intalnirii cu Suedia. “A venit timpul sa mai inclinam putin balanta intanirilor directe ROMANIA-SUEDIA. Chiar daca Suedia este detinatoare a sapte trofee de CUPA DAVIS si ne-a invins in ambele intalniri de pana acum, sunt sigur ca echipa pe care o vom alinia anul acesta va face tot ce ii va sta in putinta pentru a castiga cele trei puncte necesare pentru victorie. In plus, vom avea sustinea propriilor fani pe care ii asteptam sa umple Arena Centrala”, a afirmat el.

Citeste si: CUPA DAVIS: Victor Hanescu pierde meciul cu Stahovski si Ucraina invinge Romania

Echipele de CUPA DAVIS ale ROMANIEI si SUEDIEI s-au mai intalnit de doua ori pana acum, in 1979 si 2009, ambele intalniri fiind castigate de nordici.

Sursa foto: romaniatenis.ro