CUPA DAVIS. ROMANIA – SLOVACIA 2-3. ROMANIA RATEAZA calificarea in BARAJUL GRUPEI MONDIALE

Echipa ROMANIEI a fost invinsa cu 3-2 de SLOVACIA in intalnirea de CUPA DAVIS ce a avut loc pe terenurile Clubului IDU din Mamaia, dupa ce Adrian UNGUR (199 ATP) s-a impus duminica, in ultimul meci de simplu, in fata lui Norbert GOMBOS in doua seturi simetrice, 6-4, 6-4, ratand calificarea pentru BARAJUL GRUPEI MONDIALE.

In prima partida de simplu de duminica, care ar fi putut relansa intalnirea, MARIUS COPIL (180 ATP) a fost invins de MARTIN KLIZAN (38 ATP), cu 7-6, 6-3, 6-3, compromitand sansele Romaniei de a disputa barajul pentru promovarea in Grupa Mondiala.

CITESTE SI: CUPA DAVIS. ROMANIA – SLOVACIA 1-2, dupa o infrangere dureroasa a cuplului MERGEA/TECAU

Vineri, in primele meciuri de simplu, , MARIUS COPIL s-a impus in patru seturi, 7-6 (5), 6-7 (6), 6-4, 7-6 (10), in fata lui Norbert GOMBOS, in timp ce Adrian UNGUR (199 ATP) a pierdut in fata slovacului MARTIN KLIZAN (38 ATP) in trei seturi, 6-4, 6-2, 6-0.

In partida de dublu, desfasurata sambata, perechea ANDREJ MARTIN/IGOR ZELENAY s-a impus in fata cuplului HORIA TECAU/FLORIN MERGEA in trei seturi, cu 7-5, 6-3, 6-3.

In urma acestui rezultat, Romania va evolua in primul tur al Grupei 1 din Zona Euro/Africana, in timp ce Slovacia va disputa barajul pentru calificarea in Grupa Mondiala.