CUPA DAVIS: ROMANIA – SLOVENIA 2-0/ ADRIAN UNGUR aduce al doilea punct

Romania conduce Slovenia cu 2-0 in intalnirea de Cupa Davis, dupa doua victorii superbe reusite vineri de MARIUS COPIL si ADRIAN UNGUR.

In primul meci de vineri, Marius Copil l-a invins cu 3-0 pe Blaz Rola, in timp ce, in al doilea, Adrian Ungur a reusit o revenire senzationala, dupa ce a fost condus cu 2-0 la seturi, si a salvat o minge de meci in setul al patrulea.

Daca victoria lui Copil a fost una ce a parut facila, in fata unui adversar clasat cu cateva zeci de locuri mai sus, Adrian Ungur a reusit sa castige setul al treilea cu 6-3, dupa ce le pierduse cu scor identic pe primele doua, 4-6.
 
CITESTE SI: CUPA DAVIS: ROMANIA – SLOVENIA 1-0 / MARIUS COPIL l-a invins pe BLAZ ROLA 

In setul al patrulea, la scorul de 5-4 pentru adversar, pitesteanul a salvat o minge de meci si a dus setul in tie-break, pe care l-a castigat clar. In setul decisiv, Ungur s-a distantat la 4-1, dupa care a fost egalat la 4, insa si-a pastrat sangele rece si a adus Romaniei a doua victorie din tot atatea partide, dupa mai bine de trei ore si un sfert de joc.
Sambata, Horia Tecau si Florin Mergea, aflati pe locurile 3, respectiv 11 in clasamentul de dublu, joaca impotriva perechii slovene mult mai slab clasate si ar trebui sa nu aiba probleme in a aduce Romaniei punctul decisiv si calificarea in runda urmatoare.

Sursa foto: gsp

Toate partidele se desfasoara la Arad si conteaza pentru Grupa 1 a zonei Europa/Africa.