CUPA DAVIS: SIMONA HALEP si KLAUS IOHANNIS, invitati sa SUSTINA echipa Romaniei

ANDREI PAVEL, capitanul echipei Romaniei de CUPA DAVIS, a declarat marti ca ar fi o onoare daca ar fi SUSTINUTI la meciul impotriva Israelului de SIMONA HALEP, numarul trei mondial in tenisul profesionist feminin, si de presedintele KLAUS IOHANNIS, cunoscut ca un practicant al acestui sport.

Intrebat daca ii invita la meci, sa sustina echipa Romaniei, pe SIMONA HALEP si pe presedintele KLAUS IOHANNIS, ANDREI PAVEL a raspuns: “Sigur ca da. Invitatia este pentru toata lumea. Ne-ar face o onoare sa o vedem si pe Simona. E o onoare incredibila sa vina presedintele Iohannis la partida, mai ales la Sibiu, un oras de unde a plecat, unde a fost primar. Ne bucuram ca suntem inapoi la Sibiu, multumim orasului ca ajuta sa avem un meci de Cupa Davis, chiar al treilea aici”.

Citeste si: MECIUL dintre KLAUS IOHANNIS si SIMONA HALEP a fost AMANAT. Cand se va disputa

Echipa Romaniei pentru intalnirea cu Israelul, din primul tur al Grupei euro-africane a CUPEI DAVIS, programata intre 6 si 8 martie la Sibiu, este formata din ADRIAN UNGUR, MARIUS COPIL, HORIA TECAU si FLORIN MERGEA, avandu-l ca si capitan pe ANDREI PAVEL.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS: Prin prezenta mea la FED CUP reconfirm SUSTINEREA pentru SPORTIVII ROMANI. GALERIE FOTO

Atat capitanul, cat si jucatorii au declarat inainte de primul antrenament oficial, cel de marti, ca sunt in forma si s-au declarat optimisti inainte de confruntarea cu Israelul.