CUPA DAVIS: Ucraina conduce Romania cu 2-0 dupa prima zi

Echipa de tenis a Romaniei este condusa de Ucraina, 0-2, dupa prima zi a meciurilor din turul I al Grupei I, zona Euro-Africana, a Cupei Davis.

Romania este condusa, 0-2, dupa primele doua partide disputate in prima zi a Cupei Davis. Echipa Romaniei de Cupa Davis intalneste Ucraina incepand de vineri pana duminica in turul I al Grupei I, zona Euro-Africana, iar tricolorii au deja sanse mici sa mai castige disputa.Adrian Ungur a pierdut prima disputa a zilei, cedand cu 3-6, 1-6,4-6 in fata lui Stakhovsky. Jocul romanului a lasat de dorit din toate privintele: procentaj scazut la serviciu si greseli copilaresti de care adversarul a profitat fara sa clipeasca.

Citeste si: Cupa Davis: Ucraina si Romania se intalnesc, de vineri pana duminica, in turul I al Grupei I 

In cel de-al doilea meci al zilei Victor Hanescu a cedat si el, surprinzator data fiind evolutia scorului, in fata lui Marcenko. Romanul a condus cu 2-0 la seturi, insa a pierdut apoi urmatoarele trei seturi, iar in setul patru a rata doua puncte de meci. Scorul final, 4-6, 2-6, 6-3, 7-6 (8-6), 6-4, nu da mari sanse Romaniei in aceasta disputa.

Sambata, la dublu, perechea Hanescu/Tecau trebuie sa castige intalnirea cu Denis Molcianov / Serghei Bubka jr. pentru a ramane in meci si pentru a spera ca Romania va intoarce duminica, in ultimele doua meciuri soarta victoriei.

Sursa foto: fairplaydeprahova.altphel.ro