CUPA EduSport la PATINAJ PE ROLE, la editia a doua

Asociatia Clubul Sportiv EduSport organizeaza, in perioada 6-8 august, pe suprafata patinoarului Cotroceni On Ice din mall-ul AFI Palace Cotroceni, a doua editie a “CUPEI EduSport la PATINAJ PE ROLE”, a anuntat Primaria Sectorului 6.

Competitia este organizata de ACS EduSport in parteneriat cu AFI Palace Cotroceni si Cotroceni On Ice, cu sprijinul Primariei Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, Federatiei Romane de Patinaj, Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti Sector 6, al Colegiului Economic “Costin C. Kiritescu” si al revistei Sport Revolution.

Citeste si: REDUCERI DE PRETURI in marile centre comerciale din Sectorul 6, de la 1 august

Potrivit sursei citate, acest eveniment va reuni, in premiera pentru competitiile de patinaj din Romania, atat probe de patinaj artistic (individual, dans – solo si perechi – si sincron) la care vor participa sportivi de performanta, cat si probe de “speed slalom” si “indemanare”, probe destinate tuturor copiilor si tinerilor care practica patinajul pe role, in timpul liber sau intr-un cadru organizat.

Scopul principal, pe langa testarea sportivilor, este de a-i introduce in atmosfera de concurs, de a le stimula competitivitatea si interesul fata de patinaj.

Pentru a acorda o sansa egala tuturor concurentilor, Asociatia Clubul Sportiv EduSport a organizat in data de 6 august un antrenament gratuit, pe suprafata patinoarului Cotroceni On Ice, pentru toti cei care vor participa la proba de indemanare.

Formularul de inscriere si regulamentul concursului sunt disponibile pe site-ul Asociatiei Clubul Sportiv EduSport (www.EduSportClub.com).

Citeste si: PATINOAR SINTETIC, in Parcul Lumea Copiilor din Sectorul 4

Taxa de participare la competitie este de 20 de lei pentru sportivii care participa la o sectiune si 30 de lei pentru sportivii care participa la doua sau mai multe sectiuni. Un sportiv se poate inscrie la cate sectiuni doreste. Taxa de participare se achita in ziua concursului, inainte de inceperea probelor.

Asociatia Clubul Sportiv a fost infiintata in mai 2012 si si-a propus ca misiune si totodata profesiune de credinta, contribuirea la dezvoltarea armonioasa a tineretului: educatie prin sport, pentru o viata sanatoasa si activa, si educatie pentru sport, respectiv sprijinirea sportivilor talentati, in vederea obtinerii inaltei performante.