CUPA LIGII: GINO IORGULESCU propune o SCHIMBARE in privinta meciurilor din SEMIFINALE

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, GINO IORGULESCU, a propus, luni, ca partidele din SEMIFINALELE CUPEI LIGII sa se dispute in cuplaj pe Arena Nationala din Bucuresti, o decizie in acest sens urmand sa se ia dupa consultarea celor patru echipe participante.

Citeste si: CUPA LIGII: Meciurile din SEMIFINALE au fost trase la sorti

“Cu ani in urma se faceau cuplaje si vreau sa le propun cluburilor daca ar fi de acord sa joace meciurile in cuplaj, si turul si returul, pe Arena Nationala din Bucuresti. La incasari vor fi unele discutii, dar se poate face un algoritm in functie de media spectatorilor. Adica dupa scaderea cheltuielilor sa se faca plata dupa acest algoritm. In principiu de la televiziuni am acordul, de la ALPAB am acordul, sa vedem acum. Cu datele este o problema, pentru ca la meciurile retur se joaca Liga Campionilor si pe 29 joaca echipa nationala cu Insulele Feroe. Acum este o tema, o discutam si daca vom fi de acord toti atunci ma gandesc ca e un eveniment si e important sa ridicam nivelul competitiei. Daca nu, se va juca dupa cum se stie pe 16-17 in februarie si returul pe 11-12 in martie. Acum, hotararea privind cuplajele este la cele patru cluburi”, a declarat GINO IORGULESCU intr-o conferinta de presa.

Citeste si: NUMARUL ECHIPELOR care vor evolua in LIGA I in sezonul 2015-2016, decis de LPF

Conform tragerii la sorti de luni, SEMIFINALELE CUPEI LIGII sunt Steaua – Astra Giurgiu si Pandurii Targu Jiu – Dinamo Bucuresti. Steaua si Pandurii vor juca prima mansa pe teren propriu.

Meciurile din semifinale se vor disputa in intervalul 16-18 februarie (turul) si 10-12 martie (returul).

Sursa foto: gsp.ro