CUPA LIGII: RAPID-STEAUA, ora 21:00, LOOK TV si LIVE TEXT MONDO NEWS / Primul derby dupa 15 luni

RAPID si STEAUA se intalnesc sambata seara, de la ora 21:00, in optimile CUPEI LIGII, acesta fiind primul derby dintre cele doua rivale bucurestene in ultimele 15 luni.

RAPID-STEAUA, partida programata sambata seara, la ora 21:00, pe stadionul Giulesti, se va juca din nou dupa o pauza de 15 luni, cauzata de perioada petrecuta de giulesteni in liga secunda. In insolventa si cu mari probleme de lot, singura legatura a echipei Rapid cu un astfel de meci contra Stelei este Daniel Pancu, care la cei 36 de ani va incerca sa le insufle colegilor rautatea sa intr-o astfel de confruntare.

Citeste si: CUPA LIGII: VIITORUL si ASTRA, primele echipe calificate in sferturi 

Pentru STEAUA, acest meci cu Rapid din Cupa Ligii nu vine intr-un moment tocami bun, campionii fiind cu gandul mai mult la returul de miercuri cu norvegienii de la Stromsgodset, decisive pentru calificarea in turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Costel Galca, antrenorul Stelei urrmeaza sa utilizeze o formula experimentala, pentru a menaja mai multi jucatori, astfel incat in teren s-ar putea sa apara Keseru, Stanciu, Filip, Gradinaru, Valceanu, Tosca, Aldea sau Pham.

Citeste si: CUPA LIGII: STEAUA a cerut doar CINCI BILETE pentru partida din Giulesti

Pentru RAPID-STEAUA au fost scoase la vanzare doar 3.000 de bilete, lucru impus de Jandarmerie din cauza situatie precare in care se afla stadionul Giulesti.

RAPID-STEAUA, ora 21:00, LIVE TEXT MONDO NEWS

Echipe probabile:

RAPID: Draghia – Tanc, Paun, Iacob, M. Stoica – Al. Coman, Sandulescu, Negru, Selagea – Ciolacu, Pancu. Antrenor: Marian Rada

STEAUA: Cojocaru – Ripa, Aldea, Varela, Tosca – Filip, Neagu – Vilceanu, Prepelita, Gradinaru – Keseru. Antrenor: Costel Galca

Arbitrul Adrian Cojocaru va conduce la centru meciul Rapid – Steaua. El va fi ajutat de Marius Marchidanu si George Neacsu, rezerva fiind delegate Daniel Haidiner. Observatori vor fi Augustus Constantin si Marcel Vasile.