CUPA LIGII: RAPID-STEAUA se va juca in GIULESTI cu doar 3.000 de fani in tribune

Meciul din optimile de finala ale CUPEI LIGII, Rapid – Steaua, se va juca sambata, 19 iulie 2014, de la ora 21.00, pe stadionul “GIULESTI – Valentin Stanescu”.

Totusi, FC Rapid va pune ion vanzare doar 3.000 de bilete, aceasta fiind una dintre conditiile impuse de Jandarmeria Romana pentru ca meciul sa se desfasoare in perfecta siguranta, deoarece partida este considerata una de risc maxim. 

Citeste si: CUPA LIGII: RAPID a invins CS U CRAIOVA si va juca impotriva Stelei in optimi 

Conducerea clubului Rapid a acceptat acesta situatie de compromis, constransa de situatia financiara precara. Giulestenii ar fi trebuit sa achite 40.000 de euro pentru inchirierea stadionului Arena Nationala, acolo unde se va disputa partida Rapid – Steaua din prima etapa a campionatului.

Citeste si: Meciul dintre RAPID si STEAUA nu se va juca NICIODATA pe un stadion ca acela din Giulesti – Jandarmerie 

Purtatorul de cuvant al Jandarmeriei, Georgian Enache, a explicat pentru SportNews.ro de ce un astfel de derby se va disputa cu doar 3.000 de spectatori: “Nu Jandarmeria a impus acest lucru. Organizatorii au obligatia sa asigure siguranta publicului, iar conform raportului de omologare provizorie al stadionului Giulesti, la evenimentele sportive, accesul spectatorilor este permis doar la cele doua tribune. Acestea au impreuna 5.000 si ceva de locuri. Din aceasta capacitate se scade cota de siguranta, astfel ca organizatorii au ajuns la cifra de 3.000 de spectatori. Peluzele nu