CUPA LIGII: STEAUA – ASTRA 1-0 (0-0) / Detinatoarea trofeului se impune la limita in prima mansa a semifinalelor

STEAUA BUCURESTI a luat o optiune importanta pentru calificarea in finala Cupei Ligii, dupa ce a castigat partida cu Astra Giurgiu, din prima mansa a semifinalelor, scor 1-0.

Pe terenul desfundat al arenei din Trivale, STEAUA BUCURESTI si ASTRA GIURGIU au oferit un meci de lupta, cu putine faze de poarta, majoritatea acestora consemnandu-se in partea secunda a disputei. STEAUA BUCURESTI a dominat teritorial, insa ASTRA GIURGIU a avut cele mai importante sanse din prima parte. In repriza secunda, dupa introducerea lui Enache si Kharja, Steaua a avut un joc mult mai solid si combinativ.

Golul Stelei a „cazut” in minutul 63, cand atacantul francez GREGORY TADE (foto) a reluat fara probleme in plasa o minge ricosata din bara, la sutul lui Adi Popa. Mansa retur a SEMIFINALEI CUPEI LIGII dintre STEAUA si ASTRA va avea loc pe 5 aprilie. In cealalta semifinala se intalnesc Concordia Chiajna si Dinamo, joi cu incepere de la ora 18:00.

STEAUA BUCURESTI – ASTRA GIURGIU 1-0 (0-0)
Marcator: Tade (63)

STEAUA BUCURESTI: Cojocaru – Rapa, Papp, Carp, Momcilovic – Bourceanu, Muniru – Ad. Popa, Gebhart, Popadiuc – Tade. Antrenor: Laurentiu Reghecampf.
ASTRA GIURGIU: Gavrilas – Scarlatache, Dandea, Oros, Junior Morais – Lovin, Boubacar – Ionita 2, Boldrin, De Amorim – Florea. Antrenor: Marius Sumudica.

STADION: NICOLAE DOBRIN (Pitesti)
ARBITRU: MARIUS AVRAM (Bucuresti).

Sursa foto: sport