CUPA LIGII: STEAUA-CONCORDIA 2-1 d.l.d. (1-0, 1-1) / Stelistii si-au aparat trofeul

FINALA CUPA LIGII, STEUA BUCURESTI, CONCORDIA CHIAJNA, CUPA LIGII ADEPLAST, CRONICA STEAUA-CONCORDIA 2-1, PRELUNGIRI, NATIONAL ARENA, STEAUA CASTIGA CUPA LIGII,

STEAUA BUCURESTI a castigat CUPA LIGII ADEPLAST la fotbal, dupa ce a invins-o pe CONCORDIA CHIAJNA cu scorul de 2-1 (0-0, 1-1), la finalul prelungirilor, duminica seara, pe Arena Nationala din Bucuresti.

Golurile stelistilor au fost marcate de Momcilovic ’61 si Hamroun ‘111 din penalti, in timp ce pentru Concordia a inscris Pena, in minutul 88.

Selectionerul Christoph Daum a fost prezent si la aceasta partida, dupa ce a asistat si la Supercupa Romaniei, sambata seara, la Cluj-Napoca, meci castigat de Astra Giurgiu in fata formatiei CFR Cluj, scor 1-0.

Inainte de startul jocului, imnul national a fost intonat de baritonul Iordache Basalic. STEAUA BUCURESTI a evoluat in premiera in echipamentul dedicat implinirii a 30 de ani de la castigarea Cupei Campionilor Europeni, pe care intentioneaza, de asemenea, sa il foloseasca la toate meciurile din deplasare din acest sezon, in semn de respect pentru performanta obtinuta in 1986.

Suporterii stelisti de la peluza au afisat urmatorul banner: “Ne vrem Steaua inapoi, dreptate pentru Steaua”. Jucatorii CONCORDIEI CHIAJNA  nu au sustinut antrenamentul oficial sambata, ei sosind in Romania sambata seara, dupa ce i-a prins la Istanbul tentativa de lovitura de stat din Turcia.

Initial finala Cupei Ligii a fost programata la 11 mai, dar a fost amanata pentru a pregatirile echipei nationale in vederea Euro-2016.

STEAUA BUCURESTI – CONCORDIA CHIAJNA 2-1 dld (1-0, 1-1)
MARCATORI: Momcilovic ’61, Hamroun ‘111 –p / Pena ‚88

STEAUA BUCURESTI: Nita – Enache, Tamas, Tosca, Momcilovici – Achim, Bourceanu (Aganovici ’56), Stanciu (Muniru ‘102) – Ad. Popa, Tudorie (Golubovici ’46), Hamroun. Antrenor: Laurentiu Reghecampf.
CONCORDIA CHIAJNA: Balgradean – Feussi (Constantinescu ’83), Tincu, Mamele, Bucurica – Melinte, Bruno Madeira (Rasdan ’78) – Gradinaru (Serediuc ’70), Cristescu, Rosu – Pena. Antrenor: Emil Sandoi.

STADION: National Arena (Bucuresti)
SPECTATORI: 10.000
CARTONASE GALBENE: Enache ’63, Aganovici ’90+1, Golubovici ’98, Hamroun ‘105 / Bruno Madeira ’68, Rosu ’85, Mamele ‘100, Balgradean ‘110, Melinte ‘119.
ARBITRI: Marius Avram – Radu Ghinguleac si Mircea Orbulet. REZERVA: Adrian Cojocaru.

Sursa foto: prosport