Campionatul mondial de fotbal 2014: Cele mai tari APLICATII pe care sa le descarci pentru fotbal

Campionatul mondial de fotbal 2014. CUPA MONDIALA, evenimentul sportiv al anului, bate la usa! Turneul va debuta joi cu meciul dintre tara gazda, Brazilia, si Croatia. Daca si tu esti un impatimit al fotbalului, Mondo News ti-a pregatit o serie de APLICATII pentru smartphone pentru a ramane conectat la febra mondialului brazilian.

TRAVEL PORTUGUESE FUTEBOL EDITION

Campionatul mondial de fotbal 2014. Aceasta APLICATIE este perfecta daca te vei duce la CUPA MONDIALA. Aici vei gasi tot ce trebuie sa stii pentru a putea dialoga cu brazilienii in jargon fotbalistic. APLICATIA te invata destul de simplu cuvinte esentiale si fraze cheie in portugheza, care te vor ajuta sa te descurci mai bine in Brazilia. APLICATIA este gratuita pentru Android.

Citeste si: CM BRAZILIA 2014: TURNEUL FINAL SE VA DISPUTA SUB SEMNUL GREVELOR, PROTESTELOR SI DEMONSTRATIILOR

ESPN FC SOCCER & WORLD CUP

Campionatul mondial de fotbal 2014. APLICATIA cunosctului post tv american ESPN prezinta analize ample, comentarii etc. Iti poti alege echipa favorita pentru a o urmari si poti seta alertele pe care le vrei, incepand cu schimbarile din timpul jocului si pana la alte detalii. APLICATIA e gratuita si pe iOS si pe Android.

ONEFOOTBALL BRASIL

Campionatul mondial de fotbal 2014. O alta APLICATIE care te ajuta sa monitorizezi parcursul echipei favorite. Daca sincronizezi APLICATIA si cu contul de Facebook vei putea vorbi online cu alti prieteni care folosesc APLICATIA. Tot aici poti urmari si conferintele de presa. APLICATIA este gratuita pentru iOS, Android si Windows Phone.

FIFA OFFICIAL

Campionatul mondial de fotbal 2014. APLICATIA oficiala a FIFA iti ofera toate detaliile de care ai nevoie pentru fiecare echipa, jucator sau antrenor. In plus, aici poti gasi si istoria CUPEI MONDIALE din fiecare editie pana acum. APLICATIA are si un blog care se updateaza constant cu poze si video din turneu. APLICATIA este gratuita pe iOS si Android.

Citeste si: CM BRAZILIA 2014: ATENTIE LA TRAFICANTII DE DROGURI DIN RIO DE JANEIRO!

FIFA ’14

Campionatul mondial de fotbal 2014. Fanii jocului EA de pe Xbox si Playstations sigur vor aprecia aceasta APLICATIE-joc. Daca vrei ca totul sa fie si mai dinamic iti poti provoca prietenii online. Jocul este gratuit si este disponibil pe iOS.

Sursa foto: mashable.com