Campionatul mondial de fotbal 2014 INTERZIS IN ROMANIA? TVR nu si-a RESPECTAT obligatiile contractuale

Campionatul mondial de fotbal 2014. Microbistii din ROMANIA ar putea sa nu vada partidele de la cea mai asteptata competitie fotbalistica din acest an. Conform Gazetei Sporturilor, ROMANII ar putea rata CUPA MONDIALA din BRAZILIA din cauza faptului ca TVR nu si-a respectat OBLIGATIILE CONTRACTUALE din momentul semnarii contractului cu detinatorul DREPTURILOR de TELEVIZARE.

Campionatul mondial de fotbal 2014. Conform sursei citate, TELEVIZIUNEA PUBLICA ar fi trebuit sa achite DREPTURILE de TELEVIZARE ale CUPEI MONDIALE din BRAZILIA cel mai tarziu pana in luna februarie, insa reprezentantii TVR au platit doar o zecime din suma respectiva.
In plus, TVR mai are o DATORIE de aproape 9 milioane de euro, insa reprezentantii televiziunii sustin ca nu au banii necesari pentru a rezolva situatia. Mai sunt doar 50 de zile pana la startul turneului final, iar tensiunea este MAXIMA.

Citeste si: Brazilia nu vrea sa organizeze Campionatul Mondial: Imn anti-Mondial. VIDEO 

Campionatul mondial de fotbal 2014. Constantin Serbu, directorul de achizitii competitii sportive din cadrul TVR, s-a deplasat special la Geneva pentru a gasi o solutie dupa o intalnire cu directorul general al EBU, compania care detine drepturile TV, insa momentan nu exista nicio rezolvare.

Citeste si: CM 2014: Vezi ce echipe s-au calificat la Cupa Mondiala, dupa preliminarii. REZULTATE GRUPE 

Campionatul mondial de fotbal 2014. “Situatia este, intr-adevar, complicata si exista acest pericol, sa nu putem transmite competitia. Totusi, eu sunt optimist si am cateva argumente care ma fac sa cred ca o vom scoate la capat”, a declarat Constantin Serbu.
Singura SOLUTIE ar fi un AJUTOR din partea Guvernului la fel cum s-a intamplat si in urma cu doi ani atunci cand, gratie anului electoral, conducatorii tarii au oferit sprijinul necesar pentru transmiterea partidelor de la turneul final al EURO 2012.

Sursa foto: realitatea.net