CUPA ROMANIEI: ACS BERCENI – STEAUA 0-3 (0-0) Hat-trick reusit de Iancu. LIVE SCORE

Joi se disputa ultimele cinci partide din 16-imile Cupei Romaniei Timisoreana, trei dintre acestea fiind in plina desfasurare la ora difuzarii acestei stiri. ASTRA GIURGIU, detinatoarea trofeului si STEAUA BUCURESTI, finalista din sezonul precedent, vor juca si ele in aceasta seara in compania echipelor din Mioveni si Berceni.

STEAUA BUCURESTI se impune pe arena din Berceni si se califica in optimile de finala ale CUPEI ROMANIEI TIMISOREANA.

UPDATE 22.21: STEAUA se dezlantuie pe final si mai inscrie o data prin acelasi Gabi Iancu, cel care isi trece in cont un hat-trick.

UPDATE 22.17: STEAUA  marcheaza pentru a doua oara in aceasta seara, atacantul Gabi Iancu reusind sa-si treaca in cont o “dubla”!

UPDATE 22.02: STEAUA reuseste deschiderea scorului cu un sfert de ora inaintea finalului. 1-0, gol marcat de Gabi Iancu care a profitat de o eroare a portarului veteran Andreescu.

UPDATE 21.35: A inceput repriza secunda pe arena din Berceni.

UPDATE 21.20: Rezultat surprinzator inregistrat la pauza meciului dintre ACS BERCENI si STEAUA BUCURESTI. Divizionara secunda reuseste sa ii tina piept campioanei ultimelor doua sezoane din Liga I. Dupa primele 45 de minute scorul este 0-0.

UPDATE 20.30: Meciul de pe stadionul din comuna Berceni a inceput. In primele 5 minute ale partidei, IANCU a ratat doua ocazii de a marca in poarta divizionarei secunde, ACS.

UPDATE 20.10: ACS BERCENI – STEAUA este ultima partida din aceasta faza a competitiei, antrenorul finalistei de anul trecut alegand sa trimita in teren o formatie cu multe rezerve. Meciul va incepe de la ora 20.30. Iata unsprezecele de start al campioanei: 

STEAUA: Cojocaru – Rapa, Luchin, Papp, Tosca – Breeveld, Filip (cpt) – Valceanu, Iancu, Stanciu – Rusescu

UPDATE 20.00: CS MIOVENI a reusit surpriza 16-imilor CUPEI ROMANIEI, elevii fostului atacant dinamovist eliminand detinatoarea trofeului, ASTRA GIURGIU. Scorul a fost de 3-1 in favoarea argesenilor. Au marcat: Stoica ’19, Alin Popa ’42, Mirzeanu ’90 / Cristescu ’17.

UPDATE 18.50: UNIVERSITATEA CLUJ este calificata in optimi dupa ce s-au impus la loviturile de pedeapsa in fata celor de la FC Bihor.

UPDATE 18.45: La pauza meciului dintre CS MIOVENI si ASTRA GIURGIU scorul este favorabil gazdelor 2-1. Detinatoarea trofeului a deschis scorul in minutul 17 prin Cristescu, gazdele egaland doua minute mai tarziu prin Stoica care a profitat de o gafa uriasa a portarului Danut Coman. Alin Popa a adus Mioveniul in avantaj in minutul 42.

UPDATE 17.50: FC VIITORUL si CSU CRAIOVA au reusit sa se califice si ele in optimile de finala ale CUPEI ROMANIEI TIMISOREANA.

Primele noua meciuri din cadrul acestei faze a competitiei KO s-au disputat marti si miercuri, singura surpriza fiind inregistrata in jocul dintre Rapid CFR Suceava – Gaz Metan Medias, scor 1-0, gruparea moldava reusind sa elimine formatia ardeleana din prima liga. Un rezultat surprinzator poate fi considerat si cel inregistrat in meciul dintre Rapid Bucuresti si FC Botosani, feroviarii calificandu-se dupa loteria penaltiurilor in fata unei echipe care a avut un start excelent de sezon in Liga I.

CITESTE SI: CUPA ROMANIEI: Inca cinci echipe s-au calificat in OPTIMILE de FINALA 

Doua dintre cele cinci partide care se disputa joi s-au incheiat, iar una este in prelungiri, rezultatele inregistrate pana la aceasta ora fiind urmatoarele:
16.00: Sageata Navodari –  FC VIITORUL 0-3 (0-1). Au marcat: Marin ’31, Nedelcu ’62 si Ursu ’67-aut.
16.00: FC Caransebes – CSU CRAIOVA 1-2 (1-1). Au marcat:  Lupu 25 / Gosa 21 -aut, Ferfelea ’70
16.00: FC Bihor – UNIVERSITATEA CLUJ 4-5 dld (1-1, 3-4). Au marcat: Sorian ’87 / Boutadjine ’57

CITESTE SI: CUPA ROMANIEI: Se cunosc primele sase echipe calificate in OPTIMILE de FINALA 

Partida CS MIOVENI – Astra Giurgiu va incepe de la ora 18.00 si va fi transmisa de postul Sport.ro, in timp ce meciul dintre ACS Berceni si Steaua Bucuresti va debuta la ora 20.30 si va fi transmis de ProTv.

Sursa foto: sport.ro