CUPA ROMANIEI: BILETELE pentru FINALA au fost puse in VANZARE

BILETELE pentru FINALA CUPEI ROMANIEI-TIMISOREANA, in care se vor intalni echipele STEAUA BUCURESTI si UNIVERSITATEA CLUJ, au fost puse in VANZARE incepand de miercuri, a anuntat Federatia Romana de Fotbal.

Astfel, BILETELE pot fi cumparate de pe site-urile www.bilete.frf.ro si www.bilete.ro. Fiecare fan poate cumpara maximum patru BILETE.

Preturile sunt urmatoarele: VIP 1 – 250 lei, VIP 2 – 150 lei, Tribuna 2 EST, inel 1 central – 60 lei, Tribuna 2 EST, inel 1 periferic – 50 lei, peluze, inel 1 – 15 lei.

Ambasadorii finalei Cupei, TUDOREL STOICA si ILIE BALACI, au dat startul vanzarii online in cadrul unei conferinte de presa care a avut loc la Casa Fotbalului. Cei doi fosti internationali vor juca si ei pe Arena Nationala, in deschiderea finalei, in Meciul de Legenda, alaturi de alti fosti mari jucatori ai Romaniei.

“Am jucat in cinci finale de Cupa Romaniei si este un sentiment extraordinar. Suporterii sunt cei care ii sustin pe jucatori in drumul spre un trofeu, iar partida va fi una decisiva, avand Cupa pe masa. Ei trebuie sa fie alaturi de echipa pentru ca nici Messi, nici Neymar si niciun jucator de clasa al lumii nu ar insemna atat de mult daca stadioanele pe care joaca nu ar fi pline”, a declarat Ilie Balaci, castigator de patru ori al CUPEI ROMANIEI.

Citeste si: STEAUA BUCURESTI aniverseaza 29 de ani de la cucerirea CUPEI CAMPIONILOR EUROPENI

“Impreuna cu Ilie Balaci am avut placerea de a juca pe Arena Nationala, o vom face si anul acesta in Meciul de Legenda, iar sentimentul e de nedescris. Imi doresc ca suporterii sa vina sa vada si meciul, si stadionul si sa fie alaturi de jucatori. Cupa Romaniei e un trofeu important, cei care il castiga isi vor aminti si de victorie, dar si de atmosfera de pe stadion pe care imi doresc sa il vad plin”, a punctat TUDOREL STOICA, invingator in cinci editii ale CUPEI ROMANIEI.

FINALA este programata pe data de 31 mai, de la ora 21.00, pe Arena Nationala.

FINALA CUPEI ROMANIEI 2014-2015 este promovata sub sloganul “Finala Ta, Povestea Ta!”. “Pe 31 mai, vino impreuna cu copilul tau pe Arena Nationala si ofera-i o sarbatoare fara egal. A doua zi, pe 1 iunie, este Ziua Copilului, asa ca daruieste-i copilului tau o finala!”, suna invitatia FRF.

FRF a pregatit special pachetul Family Zone pentru finala Cupei, adica un sector pe Arena Nationala in care pot fi achizitionate bilete la pret redus pentru cei care vin impreuna cu copiii si sunt pregatiti sa le ofere amintirea unei finale de neuitat.

Citeste si: CUPA ROMANIEI: S-A STABILIT unde se va juca FINALA dintre STEAUA si U CLUJ

Mai mult, inaintea finalei, pe Arena Nationala va putea fi urmarit Meciul de Legenda in care vor fi pe teren fosti jucatori ca BOGDAN STELEA, ILIE BALACI sau IONEL DANCIULESCU.

FRF le-a pregatit suporterilor si alte facilitati in achizitionarea BILETELOR. Fanii isi pot cumpara si printa acasa BILETELE, in varianta e-tickets, fara costuri de transport.

Sursa foto: frf.ro