Bombă în Cupa României: Hermannstadt – FCSB 3-0 (2-0) / Umilință istorică ordonată din lojă

Cupa României, sferturi de finală. FCSB a fost eliminată, joi, din sferturile Cupei României, la capătul unei partide umilitoare. Roș-albaștrii au avut o prestație lamentabilă cu AFC Hermannstadt, din Liga a IIa. FCSB a pierdut meciul la scor de neprezentare, meciul terminându-se 3-0 pentru sibieni.

Update: Gigi Becali a declarat, joi, că jucătorii lui Nicolae Dică au evoluat în faţa echipei Hermannstadt, în meciul din Cupă, scor 0-3, aşa cum le-a cerut, şi anume ţinând cont de faptul că singurul lor obiectiv era să nu se accidenteze.

“S-au prezentat cum le-am spus, cum le-a şi transmis antrenorul: să joace fotbal, să intre pe teren, să nu se accidenteze. Pentru că nu se poate juca fotbal aşa, noi nu jucăm pe terenuri de-astea. Să dau vina pe nişte oameni cărora eu le-am transmis ceva?

Noi avem o strategie, nu ne jucăm cu Steaua, stai 24 de ore, stai că mâine e mocirlă… Am jucat fotbal şi cu asta basta ca să nu zică că am desconsiderat competiţia. Luptăm şi câştigăm dacă se poate. Aseară ăsta a fost ordinul meu: staţi acolo, jucaţi fotbal şi cu asta basta. Nu se poate juca fotbal pe mocirlă. Nu pot să-l pun pe Budescu să joace pe un astfel de teren”, a spus Becali la Digi Sport.

Becali a făcut referiri şi la faptul că Nicolae Dică a spus că FCSB nu are nicio şansă la titlu cu o astfel de prestaţie: “Dică putea să vă spună ce le-am spus eu după tot circul ăla de aseară. Intraţi pe teren şi faceţi prezenţă ca să nu aveţi probleme . Singurul obiectiv este să nu vă accidentaţi.

Dacă vedeţi că adversarii intră cu alunecări, daţi-vă la o parte. Nu am venit aici să ne accidentăm. Noi voiam să câştigăm jocul, dar nu cu orice risc. Steaua nu joacă pe mocirlă şi pe gheaţă”.

Știre inițială

Gazdele au deschis scorul prin Bogdan Rusu care a profitat de o gafă uriașă a lui Bălașa. Al doilea gol a fost marcat după o fază rapidă de atac a sibienilor, Blănaru a fost excelent lansat în atac, după o pasă cu capul, a trecut nestringherit printre Bălașa și Larie, după care a finalizat elegant în stânga lui Bălgrădean.

Al treilea gol al gazdelor a fost marcat de același Bogdan Rusu, fotbalistul sibienilor a reluat foarte bine cu capul, din interiorul careului, de lângă Larie, după o centrare foarte bună a lui Danci, de pe stânga.

Finalul de meci a găsit FCSB în inferioritate numerică după ce mijlocașul Ovidiu Popescu a fost eliminat în minutul 74, pentru două cartonașe galbene primite în mai puțin de trei minute. Elevii lui Alexandru Pelici puteau să mai profite de debandada din apărarea oaspeților, însă paradele lui Bălgrădean și barele porții i-au salvat pe roș-albaștrii de o înfrângere și mai grea.

Sursa foto: prosport