CUPA ROMANIEI: Peste 600 de JANDARMI vor asigura ORDINEA PUBLICA la FINALA dintre FC UNIVERSITATEA CLUJ si FC STEAUA BUCURESTI

Peste 600 de JANDARMI vor asigura masurile de ORDINE PUBLICA si siguranta spectatorilor ce vor fi prezenti la FINALA CUPEI ROMANIEI, dintre FC UNIVERSITATEA CLUJ si FC STEAUA BUCURESTI, care se va disputa duminica pe Arena Nationala din Capitala, incepand cu ora 21.00, a anuntat Jandarmeria Capitalei.

Accesul spectatorilor pe stadion se va face incepand cu ora 18.30 doar pe baza de bilete si invitatii.

Accesul suporterilor echipei FC UNIVERSITATEA CLUJ se va face doar prin intrarea situata pe b-dul Pierre de Coubertin, iar intrarile din b-dul Basarabia si strada Maior Coravu vor fi rezervate suporterilor echipei FC STEAUA BUCURESTI.

Citeste si: FINALA CUPEI LIGII: STEAUA – PANDURII TG JIU, scor 3-0

Intrarea in stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor si protectia arbitrilor, indrumarea si supravegherea publicului in stadion se realizeaza cu agenti ai societatii de paza si protectie contractata de organizator.

Pentru a evita aglomeratia in jurul punctelor de intrare in arena sportiva, Jandarmeria Capitalei recomanda spectatorilor sa vina din timp la stadion, incepand cu ora deschiderii portilor de acces.

Citeste si: CUPA ROMANIEI: BILETELE pentru FINALA au fost puse in VANZARE

Totodata, Jandarmeria Capitalei recomanda suporterilor sa nu se implice in incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii si linistii publice.