Cupa Romaniei: Rezultatele inregistrate joi si lista echipelor calificate in sferturi

Joi au fost programate ultimele trei partide din cadrul optimilor Cupei Romaniei.

In primul meci al zilei, Otelul s-a impus la limita, 2-1, in fata Coronei Brasov, partida fiind urmata de disputa dintre Dinamo si Chindia Targoviste. Jocul a fost un galop de sanatate pentru dinamovisti, elevii lui Stoican impunandu-se cu 5-0. In derbyul optimilor, programat in Giulesti, Rapid a pierdut, 0-2, disputa cu Petrolul Ploiesti.

Astfel, pentru faza sferturilor de finala, care vor avea loc pe 27 noiembrie, s-au calificat Pandurii, Vaslui, Astra, Viitorul, Steaua, Otelul, Dinamo si Petrolul.

Practic, singura absenta notabila dintre formatiile calificate in sferturi este cea a CFR-ului. Conform regulamentului, primele sase formatii care s-au clasat cel mai bine in editia trecuta a Ligii 1 vor face parte din prima urna la tragerea la sorti, urmand ca urna a doua sa fie completata de celelalte formatii. Astfel, la fixarea tinarului sferturilor, Otelul si Viitorul isi vor afla primele adversarele, urmand ca restul de patru formatii ramase in urna capilor de serie sa se intalneasca intre ele. In aceste conditii putem asista la meciuri ca Steaua – Dinamo, Pandurii – Petrolul sau Vaslui – Astra la finalul lunii noiembrie.