Cupa Romaniei: Steaua merge in sferturi!

Steaua Bucuresti s-a calificat in sferturile Cupei Romaniei dupa 2-0 cu Poli Timisoara! Georgievski si Piovaccari au semnat golurile trupei lui Reghecampf.

Meciul disputat pe staionul Ghencea a fost la discretia gazdelor, cu exceptia primelor 5 minute cand Poli dadea semne ca poate scoate un rezultat mare. Dupa 12 minute, insa, stelistii si-au pus adversara la punct. Tanase a patruns frontal spre poarta adversa, insa sutul sau a fost respins de Kirev pana la Georgievski, care a trimis in plasa.

Dupa gol, elevii lui Reghe au slabit ritmul astfel ca urmatoarea mare ocazie a venit abia in minutul 65, cand Prepelita a ratat cu poarta goala.

Prepelita a fost implicat si la golul de 2-0, reusit de Piovaccari in minutul 73. Mijlocasul Stelei a ratat din nou cu poarta goala, insa de aceasta data mingea a ajuns la Piovaccari, al carui sut din patru metri nu avea cum sa rateze tinta.

Banatenii au incheiat meciul in inferioritate numerica dupa eliminarea lui Nohai, din minutul 87.

In cealalta partida din optimi disputata astazi, Viitorul Constanta a castigat cu 1-0 in deplasarea de la Brasov. Grava  in minutul 11 a semnat singura reusita a meciului.

Pana acum cunoastem numele a cinci echipe calificate in sferturile Cupei Romaniei. Astra Giurgiu, FC Vaslui, Pandurii Targu Jiu, Steaua si Viitorul Constanta.

Meciurile de joi:

– Otelul Galati – Corona Brasov – ora 16.30
-Dinamo Bucuresti – Chindia Targoviste (L3) – ora 18.30
 -Rapid Bucuresti (L2) – Petrolul Ploiesti- ora 20.30