CUPA ROMANIEI: U CLUJ castiga derby-ul cu CFR. SEPCILE ROSII dupa 50 de ani intr-o finala

UNIVERSITATEA CLUJ s-a CALIFICAT in finala CUPEI ROMANIEI-Timisoreana, dupa ce a invins, miercuri, pe Cluj Arena, cu scorul de 4-2, la loviturile de departajare, CFR CLUJ, in mansa secunda a semifinalelor competitiei. 

SEMIFINALE CUPA ROMANIEI.Meciul s-a decis la loviturile de departajare, dupa ce la finalul celor 90 de minute de joc si a celor doua reprize de prelungiri scorul a fost egal, 0-0. In tur, scorul a fost tot 0-0. La loviturile de departajare, pentru UNIVERSITATEA CLUJ au marcat Ciupe, Lungu, Castillion si Cristocea, in timp ce pentru CFR CLUJ au inscris Dore si Chanturia si au ratat Larie si Petrucci.  

Astfel, SEPCILE ROSII revin intr-o finala dupa o pauza de 50 de ani!

UNIVERSITATEA CLUJ: Veselovsky – Ciupe, Skvorc, Neag, Bambara – Kovacs (Cristocea ’72), Lungu – Gravenberch, Ceppelini, Morar (Mengolo ’91) – Lemnaru (Castillion ’65). Antrenor: Adrian Falub  

CFR CLUJ: Minca – Jakolis, Larie, Carp, Camora – Petrucci, Muniru – Tiago Lopes (Chanturia ’83), Tade, Paun (Javzici ’98) – Dore. Antrenor: Eugen Trica. Cartonase galbene: Kovacs ’19, Morar ’26, Castillion ‘102 / Muniru ’35, Minca ‘108  

SEMIFINALE CUPA ROMANIEI. Meciul a fost arbitrat de Marius Avram, ajutat la cele doua linii de Sebastian Gheorghe si Vladimir Urzica, in timp ce Catalin Popa si Adrian Comanescu au fost asistenti aditionali. Rezerva a fost desemnat Dragos Iliescu.  Observatorii partidei de pe Cluj Arena au fost Aron Huzu si Aurel Ionescu . 

Inaintea meciului s-a tinut un moment de reculegere in memoria fostului arbitru Nicolae Rainea, decedat miercuri dimineata, la 81 de ani. 

SEMIFINALE CUPA ROMANIEI. In cealalta semifinala se vor intalni, joi seara pe stadionul NATIONAL ARENA, cu incepere de la ora 21.30, STEAUA BUCURESTI si PETROLUL PLOIESTI. In tur, scorul a fost egal, 1-1.