Cupa României. Una dintre favorite, eliminată la „masa verde”!

Din cauza problemelor de lot FCSB a informat FRF că nu va putea disputa „optimea” cu FC Voluntari din Cupa României.

FCSB va pierde, la „masa verde” cu scorul de 0-3, partida cu FC Voluntari din optimile de finală ale Cupei României. Roș-albaștrii au numeroase probleme medicale – jucători accidentați sau infectați cu COVID – și au anunțat Federația Română de Fotbal că nu se poate prezenta la partida cu grupare ilfoveană.

Ediția online a Gazetei Sporturilor informează, luni, că FCSB a anunțat deja Federația că nu are posibilitatea să joace partida cu FC Voluntari, miercuri, de la 21:00. Conform regulamentului, partidele din Cupă nu se pot reprograma și astfel roș-albaștrii vor părăsi competiția.

”Dacă am anunțat, este doar problema noastră. Vrei să intru eu pe teren? Am tot spus că avem mari probleme. Nu am timp sa dau alte explicații” a declarat Gigi Becali, patron FCSB, pentru Prosport.

”Am fost și eu sunat de domnul Bălănescu în urmă cu câteva momente ca să mi se spună să schimb programul. A primit hârtie oficială că nu se joacă meciul cu FCSB. Urmează să schimb total programul, deoarece ar fi trebuit ca mâine să intrăm în cantonament”, a declarat la rândul său și Liviu Ciobotariu, antrenor Voluntari, pentru sursa citată.

Sursa foto: sport