Cupa “SAH ARENA SECTOR 6”, la prima editie

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6  organizeaza duminica, in parteneriat cu CS Alcor Bucuresti, prima editie a Cupei “SAH ARENA SECTOR 6”, a anuntat Primaria Sectorului 6.

Competitia va avea loc incepand cu ora 10.00,  la Complexul de Servicii de Recuperare, situat in strada Bascov nr. 14-18.

Evenimentul este organizat in beneficiul copiilor defavorizati din Sectorul 6, pasionati de sportul mintii, care se pregatesc saptamanal in cadrul proiectului “Lumea celor 64 de patrate” si care vor avea sansa, astfel, sa concureze intr-o competitie organizata sub egida Federatiei Romane de Sah.

Citeste si: MICII SAHISTI din Sectorul 6 participa la concursul INTERNATIONAL de la Eforie Nord

Cupa “SAH ARENA” se va desfasura in sistem Sah Rapid Open, sistem de joc: elvetian – sapte runde, ritm de joc: 15 min + 5 sec/mutare/ jucator. Criterii de departajare: Bucholtz mediu, Bucholtz, Progresiv.

Ca la orice competitie, premiile aduc un spor de motivatie pentru participanti, astfel ca, la Cupa “SAH ARENA”, jucatorii vor primi diplome, medalii, cupe si premii in bani pentru primii clasati, asigurate de C.S. Alcor Bucuresti.

Citeste si: ”VARA SAHISTILOR”, în Sectorul 6

Persoanele interesate sa participe la Cupa “SAH ARENA SECTOR 6”, care sunt legitimate la Federatia Romana de Sah, sunt asteptate la sediul Complexului de Servicii de Recuperare din str. Bascov nr. 14-18, Bucuresti, duminica, incepand cu ora 9.00. Taxa de participare este de 40 de lei. Informatii suplimentare poti fi obtinute la sah@alcorgrup.ro.

Sursa foto: sah.md