CUPA SOCIALXCHANGE&CHESS, in Sectorul 6

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6, alaturi de Clubul de sah M.M. Mihail Marin, a organizat in perioada 23-24 mai competitia sahista ”CUPA SOCIALXCHANGE&CHESS”, la care au participat 62 de copi, a anuntat printr+un comunicat de presa Primaria Sectorului 6.

Concursul s-a adresat juniorilor cu varste intre opt si 14 ani si a avut loc in incinta ”Centrului de servicii sociale de recuperare” din Sectorul 6.

Desfasurat in sistem elevetian, conform regulamentului FIDE, turneul sahist a fost inregistrat la Federatia Romana de sah pentru omologarea rezultatelor si acordarea punctelor aferente. Arbitrajul a fost asigurat de arbitru International Chirila Radu-Catalin si arbitru atestat Baciu Stefan, premiile constand in diplome, cupe, medalii, carti de sah, pisese si tabla de sah.

Citeste si: COPIII DONEAZA pentru magazinul SOCIALXCHANGE

Evenimentul promoveaza atat sportul mintii, cat si noul proiect SocialXChange, derulat de Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6.

Citeste si: Discipline OPTIONALE NOI, pentru elevii din invatamantul primar si cel liceal

Magazinul SocialXChange primeste donatii in produse de stricta necesitate pe care le pune la dispozitia persoanelor defavorizate in schimbul efectuarii unor activitati in folosul comunitatii. Sistemul de puncte, care exclude aportul banilor, precum si stimularea actelor caritabile prin servicii cu caracter social, de abilitare, recuperare si agrement, fac din acest proiect un concept inedit pe piata serviciilor sociale din Romania.

Sursa foto: Primaria Sectorului 6