CURATENIA GENERALA DE PRIMAVARA a inceput in Sectorul 6

Primaria Sectorului 6 a demarat luni campania de CURATENIE GENERALA “Pastram Sectorul 6 curat impreuna!”, se arata intr-un comunicat remis presei de reprezentantii institutiei.

Astfel, echipele de interventie s-au aflat inca de la primele ore ale diminetii in perimetrul Iuliu Maniu – Cotroceni – Noica – Plevnei – Orhideelor, unde executa operatiuni de spalare a carosabilului, a trotuarelor, a cosurilor de gunoi si de curatare a afiselor.

Programul, care isi propune sa schimbe aspectul intregului sector, se va desfasura pana pe 10 aprilie si va cuprinde lucrari specifice CURATENIEI DE PRIMAVARA: curatarea zonelor verzi si a arborilor din jurul imobilelor de locuit, a locurilor de joaca si de odihna; spalarea mecanica a principalelor artere de circulatie; identificarea arborilor de pe aliniamentele stradale, in vederea efectuarii taierilor de corectie necesare; colectarea, transportul si depozitarea deseurilor vegetale.

Citeste si: CURATENIE GENERALA DE PRIMAVARA, in Sectorul 6

Campania “Pastram Sectorul 6 curat impreuna!” va fi realizata cu ajutorul echipelor Admnistratiei Domeniului Public si Dezvoltarii Urbane Sector 6, ale Politiei Locale, dar si cu sprijinul cetatenilor, pe care primarul RARES MANESCU ii invita sa fie alaturi de administratia locala, in vederea asigurarii unui mediu de viata curat si sanatos pentru intreaga comunitate.

Concret, de luni si pana in Saptamana Mare, ADPDU va actiona zilnic pe teren cu peste 250 de lucratori si 100 de utilaje. Inspectorii Directiei Protectia Mediului vor monitoriza, in mod permanent, activitatea ADPDU Sector 6 si modul in care efectueaza lucrarile de salubrizare si infrumusetare a spatiilor verzi.

Citeste si: Primaria Sectorului 6 va demara curatenia generala de primavara

Cetatenii care doresc sa semnaleze anumite zone, unde este nevoie de interventia echipelor, au la dispozitie numerele de telefon 021.9546 si 021.413.16.20 si adresele de mail comunicare@primarie6.ro si office@politia6.ro.

Totodata, important de stiut este ca pe site-ul Primariei, www.primarie6.ro, locuitorii Sectorului 6 pot depune sesizari insotite de fotografii ale locatiilor in care considera ca este nevoie ca echipele de curatenie sa actioneze. Linkul este urmatorul: http://www.primarie6.ro/curatenia-de-primavara.

Sursa foto: facebook.com