Curățenia în birouri, de ce este important să apelăm la o firmă specializată

In timp ce multe companii folosesc un serviciu de curatenie , curatarea efectiva este minima, cu un vid rapid si golirea cosului de gunoi. Murdaria, praful, alergenii si agentii patogeni raman in covoare, pe jaluzele si in adancul tapiteriei mobilierului de birou.

In randurile care urmeaza va vom prezenta pe scurt avantajele curateniei profesionale si de ce afacerea dumneavoastra ar trebui sa ia in considerare investitiile intr-o curatare de inalta calitate de la O&B.

Productivitate sporita a angajatilor

Angajatii dumneavoastra sunt mai fericiti cand spatiul de lucru este proaspat, curat,  fara praf si murdarie acumulate. Aerul este curat si este mai sanatos pentru a fi respirat.

In timp ce multe companii inteleg necesitatea unei formari continue a angajatilor si recunosc ca este importanta o cultura sanatoasa a companiei, se poate gandi foarte putin la cel mai important factor al productivitatii – aerul curat si pur.

Vrei o echipa de angajati impecabili, dornici si productivi?

Ajutati-i sa respire un aer curat printr-o firma de curatenie specializata pe curatenia in birouri.

Raspandirea redusa a bolii

Majoritatea afacerilor se lupta atunci cand un virus este raspandit de la angajat la angajat. Cu multe dintre cele mai apreciate echipe care nu se afla la birou, productia incetineste.

Indiferent ca o boala va afecteaza vanzarile, livrarea sau alta zona, este important sa reduceti raspandirea bolii.

Curatarea profesionala este un factor important in metinerea sanatatii fortei de munca si poate ajuta reducerea raspandirii celui mai recent virus.

Curatarea temeinica a intregului loc de munca presupune curatarea tuturor zonelor comune, inclusive baile, camerele si salile de instruire. Acestea trebuie dezinfectate pentru a preveni imbolnavirea angajatilor.

Un mediu de lucru sigur si sanatos

Sanatatea angajatilor a devenit o problema de ingrijorare in momentul actual,mai mult decat oricand.

Tocmai din acest motiv este importanta alegerea unui serviciu profesional de curatare comerciala cu produse profesionale astfel incat toxinele sa nu ramana in aer, pe suprafete, pardoseli sau covoare si mediul sa nu fie umplut cu produse parfumate care pot declansa diverse reactii angajatilor dumneavoastra.

Un serviciu profesional de curatare este alegerea ideala pentru compania dumneavoastra.

Un aspect pozitiv, profesional

Contrasteaza doua idei: intrarea intr-o companie care are covorul patat, birourile prafuite si gunoi care se revarsa cu hartie mototolita si cutii de luat masa sau intrarea intr-o companie care arata curat, miroase proaspat si este evident dezinfectata.

Imaginea pe care o proiectati clientilor este un factor important in succesul afacerii dumneavoastra . O infatisare proasta creaza impresia ca afacerea dumneavoastra indeplineste o munca proasta. Un aspect placut, curat si proaspat produce un impact subtil asupra clientilor si vizitatorilor companiei dumneavoastra si o incredere mai mare in serviciile companiei.

Economii pe termen lung

Multe companii mai putin competente efectueaza doar cel mai simplu proces de curatare.

Praful persista deasupra dulapurilor, a rafturilor, jaluzelelor si in zonele mai greu accesibile. Mobilierul acoperit cu tesatura emita praf si mirosuri.

Mentinerea curateniei in biroul dumneavoastra ar trebui sa include pastrarea mobilierului, rafturilor, birourilor, podelelor si a altor zone libere de praf si murdarie. O curatare de inalta calitate duce la o durata de viata mai mare a mobilierului din birourile companiei ceea ce duce la economii semnificative pe termen lung.

O&B : Partenerul dumneavoastra de succes!

Intelegem importanta mentinerii afacerii dumneavoastra curate – pentru sanatate si siguranta si pentru a crea o prima impresie pozitiva pentru cei care intra in incinta companiei dumneavoastra.

Suntem mandri de sprijinul pe care il oferim clientilor nostri de afaceri, de  modul in care i-am ajutat sa mentina un mediu de lucru curat si sanatos si sa prezinte o imagine care sa reflecte calitatea bunurilor si seviciilor lor.

Solicitati o oferta a serviciilor noastre.

Suntem gata sa ne apucam de treaba si sa va oferim toate avantajele pe care le poate oferi un serviciu de curatenie cu adevarat profesionist.