Curățenie de iarnă la FCSB! Gigi Becali renunță la șapte jucători în frunte cu Gnohere

Lista pentru curățenia de iarnă de la FCSB este pregătită. Lista cu alți jucători la care renunță Becali este una lungă: Belu, Ciorbadjiski, Stan, Popa, Tsoumou, Hora și e posibil să apară și Gnohere printre „remaniați”, scrie presa de profil.

Atacantul francez este new-entry pe lista latifundiarului după ce acesta a primit o ofertă convenabilă pentru golgheterul echipei din ultimele două sezoane. Gigi a pomenit recent și despre plecarea lui Gnohere, ofertat din Arabia Saudită cu un milion de euro. Ar fi de ajuns ca și „Bizonul” să vrea să plece în Asia pentru ca afacerea să fie realizată.

Tsoumou e în situația în care se găsește și Ciorbadjiski, adică FCSB are dreptul să renunțe la el în ianuarie. Belu și Stan s-au lămurit de multă vreme că nu mai sunt doriți și există șanse ca amândoi să revină la Astra la începutul anului următor, scrie Gazeta Sporturilor.

Citește și: FCSB SE DESPARTE DE UNUL DINTRE JUCĂTORII IMPORTANȚI! GIGI BECALI: ”AM PRIMIT O OFERTĂ CARE ÎMI CONVINE. ÎI DAU DRUMUL!”

La rândul său, Ioan Hora nu este un atacant pe planul lui Becali, Gigi a preferat uneori să-l folosească pe Tănase în atac, doar ca să nu joace fostul fotbalist de la CFR și de la Pandurii.

Iar Adi Popa a intrat în conflict cu patronul și cu antrenorul, motiv pentru care a ajuns să nu mai prindă nici măcar lotul de 18 pentru meciuri. Popa spera să prindă echipa mai des, însă a bifat doar cinci partide ca titular, deși mijlocașul dreapta principal, Man, a lipsit multă vreme din cauza accidentărilor.

Sursa foto: sport