Curiozitati istorice despre sexualitate: In Evul Mediu femeile isi machiau organele genitale

Acestea sunt cele mai mari curiozitati sexuale care s-au inregistart de-a lungul istoriei. Nu te gandeai vreodata ca poate sa existe asa ceva.

In timpul domniei lui Carol cel Mare, calugaritele din manastiri practicau prostitutia in vederea sporirii veniturilor.

CITESTE SI: Top 10 cele mai des intalnite fetisuri

–     Culoarea rosie a fost dintotdeauna asociata prostitutiei. O lege din 1254 le obliga pe practicante sa-si vopseasca trupurile in rosu pentru a fi identificate.

–     In timpul domniei lui Ludovic al XVI-lea, in ajunul casatoriei viitorul mire facea baie in balegar pentru a-si asigura performanta sexuala.

–     Pana in secolul al XVIII-lea nasterea de gemeni era asociata cu adulterul. Se credea ca doi bebelusi inseamna doua fecundari, deci doi tati, ceea ce atragea dispretul social pentru mama gemenilor.

–     In Evul Mediu unele femei isi machiau in intregime organele genitale pentru a-si excita partenerii.

–     In cultura japoneza se considera ca schiopatatul usor este un gest de mare senzualitate, de aceea fetele invata de mici sa schiopateze fin.

–     Unele vechi traditii grecesti spuneau ca este bine ca tinerele fete sa fie deflorate de propriul tata sau unchi inaintea casatoriei, pentru ca noaptea nuntii sa nu fie dureroasa.

–     Romanii aveau convingerea ca apa rece ucide sperma, de aceea in inalta societate sclava ii facea dus vaginal stapanei.

–     Vechii mayasi nu aveau voie sa intretina raporturi sexuale cu femeile inainte de casatorie. Ei foloseau sclavi homosexuali pentru a-si satisface nevoile fiziologice.

CITESTE SI: 8 sfaturi ca sa scapi de inhibitiile sexuale

–     Vechii japonezi obisnuiau sa organizeze concursuri de erectie, deoarece se credea ca astfel se intareste spiritul de luptator al participantilor.

 Sursa:kfetele