CURSA TAROM a ATERIZAT de URGENTA pe aeroportul din CLUJ din cauza unor probleme tehnice

O cursa Tarom Cluj-Napoca – Bucuresti, care a decolat, joi, la ora 19.00, de pe Aeroportul International “Avram Iancu” din Cluj, s-a intors dupa aproximativ zece minute, din cauza unor probleme tehnice, noteaza Mediafax.

Directorul Aeroportului International “Avram Iancu” Cluj, Davis Ciceo, a declarat, joi, ca reprezentantii companiei decid ce se intampla in continuare cu acest zbor, daca problema poate fi remediata sau pasagerii vor fi preluati de un alt avion.

CITESTE SI: CURSE AERIENE intarziate sau anulate din cauza CETII de pe aeroportul “Avram Iancu” din Cluj 

“Cursa Tarom spre Bucuresti, care a decolat, joi, la ora 19.00, de pe Aeroportul International Avram Iancu Cluj, s-a intors pe aeroportul clujean dupa zece minute, din cauza unor probleme tehnice. Aterizarea la Cluj s-a facut cu bine, iar compania este cea care trebuie sa decida acum daca problemele tehnice pot fi remediate si avionul poate decola din nou sau se asteapta o noua aeronava care sa preia pasagerii”, a spus Ciceo.

CITESTE SI: IOAN RUS: RESTRUCTURAREA TAROM este IMINENTA

Directorul aeroportului clujean a precizat ca nu stie cate persoane se aflau la bordul avionului care a revenit pe pista.

Sursa foto: realitatea.net