CURSE AERIENE intarziate sau anulate din cauza CETII de pe aeroportul “Avram Iancu” din Cluj

Patru curse aeriene interne si externe operate, miercuri, pe Aeroportul International “Avram Iancu” Cluj inregistreaza intarzieri sau au fost anulate din cauza cetii.

Reprezentantii Aeroportului International “Avram Iancu” Cluj au declarat, miercuri, ca au fost afectate de ceata zborurile spre si dinspre Bucuresti si Viena.

Astfel, inregistreaza intarzieri cursele Tarom de la Bucuresti care urmau sa aterizeze la Cluj la ora 8.40, respectiv 9.10, in timp ce zborul de la Viena care trebuia sa ajunga la Cluj la ora 13.20 a fost anulat.

CITESTE SI: Patru curse AERIENE operate pe aeroportul “AVRAM IANCU” din CLUJ au intarzieri din cauza CETII 

Totodata, este intarziata cursa spre Bucuresti, care trebuia sa decoleze de la Cluj la ora 9.35. Potrivit reprezentantilor Aeroportului International “Avram Iancu” Cluj, conditiile meteo sunt “in curs de imbunatatire”.

Urmatoarele curse operate pe Aeroportul International “Avram Iancu” din Cluj sunt cele care ar trebui sa ajunga de la Munchen (11.45) si Beauvais (12.00), si care ar trebui sa decoleze la ora 12.45 spre Dortmund si la ora 13.00 spre Munchen.

CITESTE SI: Curse aeriene anulate pe Aeroportul din Cluj din cauza cetii 

Marti, cinci curse aeriene interne si externe operate pe Aeroportul International “Avram Iancu” Cluj au inregistrat intarzieri sau au fost anulate din cauza cetii, iar in urma cu opt zile patru curse aeriene interne si externe au avut intarzieri din cauza cetii.

Sursa foto: realitatea.net