Curse TAROM ANULATE din cauza unui protest spontan. Actiunea nu a fost inregistrata la conducerea companiei

Mai multe curse ale companiei Tarom au fost anulate, luni dimineata, din cauza unor actiuni de protest spontane ale echipajelor. Surse din cadrul Tarom au confirmat, pentru Mondo News, ca mai multe curse au fost anulate si au adaugat ca cele mai multe zboruri anulate sunt pe rute interne.

Pana acum, au fost anulate cursele Tarom din Bucuresti spre Cluj (ora 7.30), Satu Mare (7.55), Baia Mare (7.55) si Oradea (8.00).

Surse din cadrul Tarom au declarat, pentru Mondo News, ca actiunea de protest nu a fost inregistrata la conducerea companiei, drept urmare deocamdata nu poate fi catalogata ca fiind greva.

Citeste si: ATENTIONARE AIR FRANCE ROMANIA: Pasagerii cu zboruri in perioada 15-22 septembrie sa amane calatoriile

“Datorita unor actiuni spontane ne confruntam cu dificultati ale desfasurarii zborurilor pe unele curse interne. Incercam sa facem, eforturi si pentru cursele domestice. Avem mai multe curse anulate, Baia Mare, Cluj, Oradea si Iasi. Nu este o actiune inregistrata de sindicate catre conducerea companiei, ca atare nu va pot confirma ca este greva”, ne-a declarat sursa citata.

Astfel, au fost anulate curse cu destinatia Bucuresti de la Targu Mures (7.00), Sofia (7.05), Iasi (7.10), Chisinau (7.15), Baia Mare (11.05) si Oradea (11.10), se arata pe site-ul Aeroportului “Henri Coanda”.

Celelalte zboruri se desfasoara conform programului, potrivit reprezentantilor Tarom.

Citeste si: PROTEST SPONTAN la TAROM: Pilotii de pe aeronavele Airbus nu mai vor sa zboare