Cursele TAROM pe destinatia TEL AVIV, reluate conform orarului de zbor

CURSELE TAROM pe destinatia TEL AVIV vor fi operate conform orarului de zbor deja stabilit, informeaza compania aeriana.

Conform sursei citate, TAROM va opera inclusiv cursa de miercuri, RO153/4, cu plecare la ora 20,55 de la Bucuresti si sosire la 23,30 la TEL AVIV, cu intoarcere RO 154 din 24 iulie 2014, ora 00,30 TEL AVIV — 03,15 BUCURESTI.

Citeste si: TAROM VA INTRODUCE CURSE DIRECTE INTRE IASI SI TEL AVIV INCEPAND CU 31 MARTIE

Compania aeriana TAROM a anulat cursa Bucuresti-TEL AVIV-Bucuresti, programata marti seara, din cauza informatiilor primite din partea autoritatilor israeliene, conform carora pe aeroportul Ben Gurion din TEL AVIV nu se putea opera in siguranta.

Pasagerii cursei anulate au beneficiat de asistenta din partea companiei aeriene conform Regulamentului EC261/2004 privind drepturile pasagerilor.

Compania TAROM pune la dispozitie pasagerilor sai posibilitatea de a modifica datele de calatorie fara penalizarile aferente modificarii, precum si restituirea costurilor biletului. Solicitarile de modificare a calatoriilor sau cele de rambursare vor fi adresate agentiilor emitente sau agentiilor TAROM.

Citeste si: CURSA TAROM DE VINERI SPRE MOSCOVA VA EVITA SPATIUL AERIAN UCRAINEAN

In functie de evolutia evenimentelor, TAROM va comunica datele cu privire la urmatoarele curse pentru aceasta destinatie si precizeaza ca pastreaza legatura cu autoritatile aeroportuare israeliene si cu Agentia Europeana de Siguranta a Aviatiei pentru a monitorizarea permanenta a situatiei.

Sursa foto: economica.net