Cursuri de ”SLEEPTALK”, pentru angajatii DGASPC Sector 6

Un numar de 30 de angajati ai Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Sector 6 vor participa la o sesiune de cursuri in specializarea ”SLEEPTALK”, au anuntat reprezentantii Primariei Sectorului 6.

“Privita ca un supliment benefic al procesului de educatie, disciplina este relativ recenta si are drept scop crearea unei structuri pozitive a constiintei precum si sustinerea copiilor care se confrunta cu deficiente fizice, emotionale sau intelectuale. Procesul «SLEEPTALK» se bazeaza pe ideea ca toate convingerile noastre sunt depozitate la nivel subconstient”, afirma sursele citate.

Citeste si: SEMINAR privind promovarea respectarii principiului egalitatii de sanse, gen si nediscriminare, in Sectorul 6

Cursurile se deruleaza in baza unui parteneriat incheiat intre DGASPC Sector 6 si Asociatia Pro Life Training. Cursantii sunt angajati ai compartimentelor asistenta maternala, apartamente de tip familial si evaluare complexa, structuri care lucreaza direct cu copii aflati in dificultate, a caror situatie implica o interventie multidisciplinara.

Citeste si: TABERE DE VARA pentru 110 copii institutionalizati din Sectorul 4

Inventat de Joane Goulding, procesul ”SLEEPTALK” este o tehnica prin care adultul se adreseaza copilului in timp ce doarme, in scopul inducerii unor idei si emotii pozitive, cu efect benefic asupra dezvoltarii sale ulterioare.

Sursa foto: mbasic.facebook.com