CURSURI GRATUITE de calificare profesionala pentru persoanele cu dizabilitati

Persoanele cu dizabilitati sunt invitate sa se inscrie la cursuri de formare profesionala pentru mai multe meserii, in cadrul proiectului “Sanse egale in comunitatea noastra”, derulat de Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6.

Meseriile pentru care vor fi organizate cursuri sunt: lucrator in comert, legator manual, confectioner asamblor articole textile si peisagist floricultor. Cursurile sunt gratuite, toti participantii primind la absolvire diplome de calificare recunoscute  de catre Ministerul  Muncii, Protectiei Sociale, Familiei si Persoanelor Vârstnice si de catre Ministerul Educatiei Nationale prin Autoritatea Nationala pentru Calificari si un suport financiar in valoare de 1.500 lei.

Citeste si: DGASPC Sector 6 selecteaza participantii la cursul de MEDIATOR SOCIAL

Proiectul “Sanse egale in comunitatea noastra” este implementat prin intermediul unei finantari nerambursabile acordata din Fondul Social European (FSE) prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Citeste si: LOCURI DE MUNCA pentru categoriile sociale defavorizate, printr-un program derulat cu fonduri europene

Persoanele care doresc sa beneficieze de aceste servicii gratuite sunt rugate sa contacteze Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 la numarul de telefon 0744.993.340.