CURSURI GRATUITE de CALIFICARE PROFESIONALA pentru TINERI peste 18 ani care parasesc sistemul de protectie al statului

TINERII peste 18 ani care parasesc sistemul de protectie al statului sunt invitatii sa se inscrie la cursuri de FORMARE PROFESIONALA in cadrul proiectului “Sanse egale in comunitatea noastra”, derulat de Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6.

Cursurile sunt organizate pentru meseriile confectioner asamblor articole textile, lucrator in comert, legator manual si peisagist floricultor.

CURSURILE sunt GRATUITE, toti participantii primind la absolvire diplome de calificare recunoscute  de catre Ministerul  Muncii, Protectiei Sociale, Familiei si Persoanelor Varstnice si de catre Ministerul Educatiei Nationale prin Autoritatea Nationala pentru Calificari, precum si un suport financiar in valoare de 1.500 de lei.

Citeste si: CURSURI DE PERFECTIONARE pentru angajatii DGASPC Sector 6

Proiectul “Sanse egale in comunitatea noastra” este implementat prin intermediul unei finantari nerambursabile acordata din Fondul Social European (FSE) prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Citeste si: REZULTATELE proiectului “Sanse egale in comunitatea noastra”, la un an de la inceperea implementarii

Persoanele care doresc sa beneficieze de aceste servicii gratuite sunt rugate sa contacteze Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 la numarul de telefon 0744.993.340 sau pe adresa de e-mail oana.porfir@dgaspc6.com.

Sursa foto: sci-girl.blogspot.com