Cursuri gratuite de initiere in TAINELE CALCULATORULUI, pentru beneficiarii “Clubului Seniorilor” Sector 6

Saptamana aceasta aduce pentru un numar de 25 de beneficiari ai “Clubului Seniorilor” Sector 6, cursuri gratuite de initiere in TAINELE CALCULATORULUI, a anuntat Primaria Sectorului 6.

Cu durata de doua luni, programul pune la dispozitia persoanelor varstnice din comunitatea sectorului informatii legate de componentele calculatorului, utilizarea Windows si Microsoft Word, dar si notiuni legate de navigarea pe internet si utilizarea retelelor de socializare.

 Cursurile se tin de doua ori pe saptamana in incinta Centrului de Recreere si Dezvoltare Personala ”Conacul Golescu Grant”, din Aleea Tibles nr. 64.

Citeste si: DIPLOME pentru seniorii din Sectorul 6 care au ABSOLVIT cursurile de utilizare a calculatorului

Aflat in subordinea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6, Clubul Seniorilor ofera programe culturale, sportive, de abilitare si petrecere a timpului liber pentru persoanele varstnice din comunitate.

 Programul de cursuri calculatoare pentru seniori a debutat anul trecut cu peste 53 de beneficiari care au primit diplomele care atesta ca si seniorii sunt interesati si pot tine pasul cu tehnologia.

Citeste si: Cei mai VARSTNICI ”informaticieni” din Sectorul 6 si-au primit DIPLOMELE

Cu peste 800 de beneficiari lunar, Clubul Seniorilor Sector 6 are ca scop stimularea comunicarii si readucerea persoanelor de varsta a treia in viata sociala activa.

Sursa foto: Primaria Sectorului 6