CURSURI GRATUITE pentru COPIII din SECTORUL 6 al Capitalei

Peste 1000 de locuri la CURSURI GRATUITE sunt disponibile si ii asteapta pe cei mici, anunta Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 printr-un comunicat de presa emis de Primaria Sector 6.

Inscrierile pentru cursuri incep in data de 20 iulie si vor fi gazduite de „Centrul de Recreere si Dezvoltare Personala ,,CONACUL GOLESCU GRANT”, situat in Aleea Tibles Nr.64, Sector 6, Bucuresti.

Locurile disponibile pentru fiecare activitate si limita de varsta sunt dupa cum urmeaza:

1.DANS:

Locuri:  405

Categorie de varsta: 4 – 18 ani

2.SAH:

Locuri: 128

Categorie de varsta: 6 – 18 ani

3.KARATE:

Locuri: 60

Categorie de varsta: 7 – 18 ani

4.ARTE PLASTICE:

Locuri: 168

Categoria de varsta: 6 – 18 ani

5.CANTO:

Locuri: 40

Categorie de varsta: 6 – 18 ani

6.CHITARA:

Locuri: 40

Categorie de varsta: 8 – 18 ani

7.ENGLEZA PRIN JOC:

Locuri: 108

Categorie de varsta: 4 – 8 ani

8.TEATRU:

Locuri: 70

Categorie de varsta: 7 – 18 ani

9.INFORMATICA:

Locuri: 63

Categorie de varsta: 7 – 18 ani

Acte necesare pentru inscriere: Copie certificat nastere copil; Copie carte identitate parinti/tutori; Adeverinta medicala pentru activitatile sportive(ex:karate,dans).

Cererile se primesc la secretariat de luni pana vineri intre orele 10:00-18:00, pana in data de 24.09.2015, iar copiii care doresc sa urmeze activitati sportive trebuie sa prezinte ADEVERINTA MEDICALA la data inceperii cursurilor. Cererile vor fi inregistrate in ordinea inscrierii, prioritate avand copiii care nu au mai urmat in anii trecuti respectivul curs.

Toti copiii cu domiciliul pe raza sectorului, inscrisi la o forma de invatamant (scolar sau prescolar) sunt invitati sa se inscrie la cursul care li se potriveste cel mai bine!

Centrul de Recreere si Dezvoltare Personala „Conacul Golescu Grant” reprezinta locul unde copiii isi pot pune in practica abilitatile si aptitudinile, exprimandu-si intr-un mod creativ pasiunile si talentele artistice, culturale, sportive, tehnico-stiintifice.

Institutia este situata intr-o  cladire avand statutul de monument istoric, ce a purtat in trecut denumirile de “Palatul Belvedere” si  “Palatul Grant”.  In cladirea centrala sunt amenajate 12 sali de activitati, o sala de asteptare pentru parinti si una destinata consilierii psihologice a copiilor/tinerilor. Locatia dispune de o curte generoasa, unde este amenajat un loc de joaca pentru copii. Unitatea este dotata cu mobilier modern si aparatura de ultima generatie, toate acestea asigurand desfasurarea in conditii optime a activitatilor.

Sursa foto: primarie6