Cursuri pentru cei care doresc sa devina administratori de bloc

Primaria Sectorului 6 informeaza cetatenii care doresc sa se inscrie la cursurile pentru formare administratori de imobile ca pot afla care sunt firmele ce organizeaza astfel de cursuri la Biroul Unic din cadrul Primariei Sectorului 6, la numarul de telefon 021.529.83.23.

Una dintre firme, Liga Asociatiilor de Proprietari HABITAT, in colaborare cu Asociatia Romana Casa PLUS, anunta persoanele interesate ca incepand cu 28 ianuarie 2013, organizeaza cursuri de perfectionare pentru administratorii de bloc.

La finalul cursurilor, Primaria Sectorului 6 organizeaza examen de atestare pentru obtinerea calitatii de administrator de bloc. Sunt vizati numai cetatenii domiciliati in Sectorul 6.„Aceste cursuri de perfectionare sunt utile deoarece intotdeauna avem nevoie de oameni bine pregatiti in domeniul in care activeaza”, a declarat Primarul Sectorului 6, Rares Manescu.

Programul se adreseaza administratorilor pentru Asociatii de Proprietari si tuturor acelora care doresc sa-si imbunatateasca cunostintele in domeniu. Inscrierile se fac la sediul Ligii Habitat, la numarul de telefon 0761.079.486 sau tel/fax:021.319.07.99.