CURSURI SUSPENDATE din cauza VISCOLULUI, in scolile si gradinitele din doua localitati sucevene

CURSURILE in scolile si gradinitele din localitatile sucevene Bainet si Vascauti, unde invata 134 de copii, au fost SUSPENDATE luni, din cauza ninsorilor si a viscolului.

Prefectul judetului Suceava, Florin Sinescu, a declarat ca decizia de SUSPENDARE A CURSURILOR in unitatile de invatamant din localitatile Bainet si Vascauti a fost luata ca urmare a viscolului si ninsorilor abundente.

Citeste si: ELEVII se intorc la SCOALA. Cand va avea loc urmatoarea VACANTA

La scolile si gradinitele din cele doua localitati invata 134 de copii.

”Este o masura de precautie pentru siguranta copiilor”, a spus Sinescu.

Cursurile in unitatile de invatamant din Bainet si Vascauti vor fi reluate marti, a precizat prefectul.

Citeste si: ANM a emis o avertizare Cod Galben de precipitatii care pot duce la producerea de polei

El a mai spus ca, desi drumurile din judetul Suceava nu sunt inchise, traficul se desfasoara cu dificultate din cauza zapezii, soselele fiind acoperite cu un strat de zapada de aproximativ doi centimetri. Drumarii actioneaza cu 33 de utilaje pe drumurile nationale din judet.

Circulatia este ingreunata pe DJ Zvoristea-Fratautii Noi, in zona comunei Musenita, din cauza viscolului, pe aceasta portiune intervenindu-se cu utilaje pentru deszapezire.

Furnizarea energiei electrice a fost intrerupta in mai multe zone din judetul Suceava, fiind afectati 3.500 de abonati din zona Radauti-Granicesti si 400 din zona Vicov -Putna.

Sursa foto: gandul.info