CURSURI SUSPENDATE in unitati de invatamant din NOUA judete, din cauza VREMII

Autoritatile locale au decis SUSPENDAREA CURSURILOR in peste 20 de unitati de invatamant preuniversitar din tara, ca urmare a conditiilor meteorologice nefavorabile, in vederea evitarii situatiilor de risc pentru elevi, respectiv personalul didactic si nedidactic, se arata intr-un comunicat al Ministerului Educatiei remis luni presei.

Conform datelor furnizate de inspectoratele scolare judetene, luni, 21 de unitati de invatamant din noua judete nu au putut desfasura activitati didactice din cauza conditiilor meteorologice improprii. Este vorba despre trei unitati de invatamant din judetul Alba, una din Braila, cinci din Cluj, una din Mures, trei din Vaslui, una din Ialomita, patru din Iasi, doua din Sibiu si una din Suceava.

Citeste si: CURSURI SUSPENDATE din cauza VISCOLULUI, in scolile si gradinitele din doua localitati sucevene

Potrivit sursei citate, inspectoratele scolare judetene estimeaza ca marti, din totalul celor 21 de scoli inchise luni, 14 isi vor relua activitatea, cu exceptia a sapte scoli din judetele Alba si Cluj.

Citeste si: GERUL va cuprinde ROMANIA de marti pana vineri. TEMPERATURILE scad pana la -25 grade

Cursurile neefectuate vor fi recuperate in perioada urmatoare dupa un grafic de recuperare a materiei aprobat de inspectoratele scolare judetene, mai spune sursa citata.

Sursa foto: kanald.ro